Kavomat na Petrolu

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kaj bi dal, da bi ga imel doma
cheer.gif

A kdo ve v čem je fora, da je kava iz tega kavomata tako dobra? Meni je daleč najboljša. Bi si prec kupil kavomat, ki bi mi delal tako kavo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Res je zakon, nikoli ne tankam na Petrolu, ampak vedno ko grem na kakšno malo daljšo pot se ustavim in kupim kavo
cheer.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
res je najboljša, ampak ne razumem, zakaj so od Petrola do Petrola drugačne cene
sprasujem se.gif

npr. od 1€ pa do 1.5€

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
res je najboljša, ampak ne razumem, zakaj so od Petrola do Petrola drugačne cene
sprasujem se.gif

npr. od 1€ pa do 1.5€

na avtocesti je dražja kakor pa na navadnih cestah
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kupi si kavomat na ročko (tak ko v kafičih), ali pa takega, ki ti sam melje kavo (kot ta na petrolu). Potem je samo še kombinacija mleka v prahu in sladkorja
smile-1.gif

sej ga že imam! Pa mi ne naredi iste kave.... razen če je ves štost v mleku v prahu in cukru?

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
nahrung002.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
sprasujem se.gif

npr. od 1€ pa do 1.5€

wink-1.gif

NO SHIT SHERLOCK
wink-1.gif

ampak zakaj? a hočejo oderuhi zaradi frekvence prometa zaslužit XXX-krat več €€€€, ali imajo bolj "elitne" sestavine na avtocestah
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
nahrung002.gif

ja ampak za to moraš imeti tiste vložke za kavo in mleko posebej, ki pa tudi niso poceni?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.370
91
48
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
sprasujem se.gif

npr. od 1€ pa do 1.5€

wink-1.gif

NO SHIT SHERLOCK
wink-1.gif

ampak zakaj? a hočejo oderuhi zaradi frekvence prometa zaslužit XXX-krat več €€€€, ali imajo bolj "elitne" sestavine na avtocestah
hysterical-1.gif
a v tujini pa imajo na avtocestah bolj "elitna" goriva, ker so dražja kot na periferijah

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Np stroški obratovanja na AC so višji kot pa ob navadnih cestah...recimo že cena zemljišča.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.142
3.196
113
Mej je tudi najboljša ponavadi sedaj ko hodimo na teren se ne ustavljamo več v kafičih na kofetu ampak vedno na petrolu.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ta kava je res njami. Jaz sem do sedaj opazila, da ob navadnih cestah je cena 1 evro, na AC pa 1,20 evra, AMPAK na AC dobiš poln lonček, ob navadnih pa malo da ne samo 3/4