Katoliška cerkev in župniki

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa de nam sam trolal.
take seronje kot si ti, stardec ste narbolša antireklama za Cerkev©
u real lajfu je en kup farjev, k so u redu, koristni, z dobrimi nameni itn.
sam dostikrat pol z ritjo poderejo, kar so zgradil, sam zato ker majo u občinstvu stardec -e k se jim kukr ne smeš zamert, k rihtajo pa komandirajo pol tiste svoje vukojebine.
No, saj, če sem jaz antireklama za cerkev, si ti pa njena reklama. Pa se pogliha.
Za cerkvene pezdarije največ veste tisti, ki sploh v cerkev ne hodite.

• Haha
Reactions: aljoman

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa de nam sam trolal.
take seronje kot si ti, stardec ste narbolša antireklama za Cerkev©
u real lajfu je en kup farjev, k so u redu, koristni, z dobrimi nameni itn.
sam dostikrat pol z ritjo poderejo, kar so zgradil, sam zato ker majo u občinstvu stardec -e k se jim kukr ne smeš zamert, k rihtajo pa komandirajo pol tiste svoje vukojebine.
No lepo, da si pogruntal, da je kup farjev, ki so dobri. Žal, pa pri antikristih ni veliko ljudi, ki bi bili dobri.

jello

Guru
22. sep 2008
10.121
3.861
113
Sem že pred časom napisal, kar se je pokazalo tudi v tej temi (že na prvi strani). Da osmica pooseblja vse kar je v cerkvi kot instituciji gnilega. In negacija vsega kar krščanski nauk uči dobrega. Začasni povratnik iz banovcev pa njegova nadgradnja, oziroma senilnejša in popadljivejša različica.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.715
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
Sem že pred časom napisal, kar se je pokazalo tudi v tej temi (že na prvi strani). Da osmica pooseblja vse kar je v cerkvi kot instituciji gnilega. In negacija vsega kar krščanski nauk uči dobrega. Začasni povratnik iz banovcev pa njegova nadgradnja, oziroma senilnejša in popadljivejša različica.
ta prav se je oglasil.
Verujem v enega Boga,ne v papeže,duhovnike politike...
Ne skrunim božjega imena
Posvečujem Gospodov dan
Spoštujem očima in mater
Ne ubijam
Se ne lajdram
Ne kradem tako kot vaši politiki
Tudi ne pričam po krivem, še nikogar nisem potunkal
Nočem drugih žensk,ker imam svojo lepo ženo,ki je tudi mati najinih otrok
Nočem nič od drugih razen plačilo za svoje storitve

V Svetem Pismu lepo piše da je greh da se dva istospolna mečkata
Tudi splav je umor
V roku 2000 letih so se vedno borili v imenu Boga,tako proti drugim veram,ateizmu...zato ne delam nič narobe. Res izražanje velikokrat ni primerno ampak ej vi ste pametni,učenjaki,jaz sem le delavec. Res pa nisem slep ne gluh in vidim kaj se dogaja po svetu. In ne ni OK kar se dogaja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.131
6.938
113
Brezmadezno spocetje nima veze s tem kdo je marijo napumpal tako da so vse “sale” samo odraz popolnega nepoznavanja termina in vsakokratno dokazovanje kratkosti “saljivca”.

brezmadezno spocetje je dogma ki trdi, da se je marija rodila brez izvirnega greha s katerim se po zaslugi adama in eve rodi vsak clovek.

torej nobene veze s hanky-panky pred Jezusovim rojstvom.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.715
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
Brezmadezno spocetje nima veze s tem kdo je marijo napumpal tako da so vse “sale” samo odraz popolnega nepoznavanja termina in vsakokratno dokazovanje kratkosti “saljivca”.

brezmadezno spocetje je dogma ki trdi, da se je marija rodila brez izvirnega greha s katerim se po zaslugi adama in eve rodi vsak clovek.

torej nobene veze s hanky-panky pred Jezusovim rojstvom.
Piagolo se dela norca iz nasprotne strani, pač je sarkastičen.