Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
marsikateri cenejši imajo znotraj čisto iste komponente kot ti dražji nexusi ipd. kwazi jake firme
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
ksz.
nevem zakaj bi clovek metal vstran 150€, ce je za 200€ Nexus 7.
Kak majo poceni tablice isti hardver kot bolse, pa je samo na papirju. Software niti priblizno ni optimiziran, nekateri majo se stare/neprimerne driverje za grafiko. Android 4 laufa gor, da laufa. Vsak ko prime N7 oz. vsaj neki boljsi tablet v roke bo opazil razliko. Zdaj pa ce se splaca 50€ prisparat za jogurt, pa ve vsak sam. Jas je rajse nimam oz. sparam mesec dni, kot pa da se ubadam s tem srotom (mam eno kitajsko doma, ni za mene).
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kmalu dobimo 7'' PRESTIGIO
PMP5570C_DUO PRESTIGIO Multipad PMP5570C
17,78/A9/1GB/8GB/And4.1
http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_7.0_PRO_DUO/PMP5570C_DUO
159€
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
17,78/A9/1GB/8GB/And4.1
http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_7.0_PRO_DUO/PMP5570C_DUO
159€
Točno tega je mojim tamalim prinesel božiček, 127€ v Mercator Tehnika. Če bi dejansko pri nas lahko dobil 16gb nexus za 200€, bi še razmislil, namesto 270€ za 32gb nexus pa raje čez eno leto spet kupim eno za 130€.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
17,78/A9/1GB/8GB/And4.1
159€
Točno tega je mojim tamalim prinesel božiček, 127€ v Mercator Tehnika. Če bi dejansko pri nas lahko dobil 16gb nexus za 200€, bi še razmislil, namesto 270€ za 32gb nexus pa raje čez eno leto spet kupim eno za 130€.
Lih to je napačno razmišljanje. Če bi zdaj dal teh 130 več bo nexus naslednje leto še vedno boljši od obeh teh skupaj...
Citat:
Lih to je napačno razmišljanje. Če bi zdaj dal teh 130 več bo nexus naslednje leto še vedno boljši od obeh teh skupaj...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Android 4 deluje zelo slabo na 1ghz + 512 mb rama.-bi pa moral delat spodobno na dual core +1 gb ram.
Citat:
Citat:
Optimist? za božič 2013 bom za 130€ dobil tablico, ki bo posekala nexus7 v vseh pogledih. In za teh 130€ sem letos dobil tablico, ki mi povsem ustreza, dual core A9, 4core MALI400, IPS zaslon, tablica dela zelo lepo, en minus je da se ob igranju igric precej greje.
Še enkrat, za kauč surfing pa emaile, itd mi res ni jasno kaj bo nexus toliko boljši? resno delo na tablici, karkoli naj bi to že bilo, si pa ne predstavljam.
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Za surfanje po netu, pisanje mailov ipd iz naslonjača, je po mojem dobra tablica tudi za 100 eur. Zakaj bi tukaj rabil nek extra performance, res ne štekam..