Katero low budget tablico?

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
, kaj pa ostale (Yarvik, Mid, Xp, GoTab, Apollo, MP... etc. etc.)?

Yarvik glede na izkušnje s tab468 ODSVETUJEM. Tam je obvezna oprema zobotrebec za reset in novo nalaganje vsega vsak mesec.

Nexus7 pa je raketa v vseh pogledih. Po dobrem mesecu uporabe nimam nobene pripombe, pri jarviku sem jih imel že prvi dan preveč.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Sprijaznite se že enkrat da poceni nezatikajoče tablice ni. Še Nexus se zatika bolj kot bi si človek včasih želel, ne da se neko sranje za 100 eur. ne bo.

22. jul 2007
13.575
1.757
113
124
-itak 250€ vs 100€ = -150€ vržen stran denar, če je nujno ne rabiš ampak samo da jo pač imaš-preseravanje
-človek sprašuje za čip zadevo vi mu pa nabijate o ipad-ih, nexusih ipd, nobeden mu recimo ne pove da drugo leto pride nexus za 100€
CHEAP NEXUS
grims-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Naj kar pride. Če se Nexus 7 z 1.2 quad core in 1gb rama na momente zatika potem niti nočem vedeti kako bo delal z 1.2 dual core in 512mb rama.
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
ipad 3 se zatika... Ne pretirano, ampak se.

Ja, stran vržen denar je, ker dobiš popolnoma nekoristno napravo. Vse kar je pod Nexusom je primerno samo za otroke...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
No to ni res, cisto komot je primerno tudi za to da reces da jo imas, da si in. Se pa strinjam z zgoraj napisanim, vse kar je pod nexusom je za vsaj priblizno normalno upoorabo neuporabno. Razen ce kdo obozuje brutalno zatikanje, sesuvanje in preoibremenjenost pri 4 odprtih aplikacijah

bomber

Pripravnik
14. maj 2011
93
4
8
Ptuj
lunixfashion.si
Kar smešno mi je brati to temo. Me prav zanima koliko si jih je s svojim denarjem kupilo IPAD ali samsung pada. če je moral skoraj en mesec za to. Eni preprosto ne razumejo da je nekomu 400 ali 600 preveč za tablico ki bi jo rabil občasno.
Sam imam 9 inčno tablico za 85 evrov in povsem zadovolji moje potrebe. Bolj bi me bolelo da bi tablico za 600 evrov prižgal enkrat na mesec. Za kaj bolj uporabnega pa prenosniku oziroma računalniku ne seže do kolen nobena tablica.
Pa še to. Sem imel v lasti tudi 7 inčno kitajsko tablico iz ebay za 70 evrov. Delala je dosti bolje kot MPman iz petrola in razni go cleverji.
Nekateri pač nimamo tako visokih zahtev po razkazovanju da imamo nekaj kaj je najbolj IN ter najdražje na trgu. Je veliko drugih pomembnejših stvari v življenju.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa voziš verjetno tudi Chevrolet Cruze, ker si za 3x manj denarja dobil enak avto kot je recimo BMW serije 3, ki ga kupujejo zgolj tisti z željo po razkazovanju, pa še to ne z svojim denarjem, kajne?

Nezatikajoče in hitre tablice za 100 eur. (kot je bila želja uporabnika nekaj postov nazaj) ni pa če se ti in vsi tebi podobni zakompleksanci na glavo postavite.

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Evo me, s svojim denarjem (a ste sami srednješolci tu?) kupljen iPad (oziroma dva njih), rabim ga 3h/dan in več, ker je pripraven za surfanje in pisanje mailov s kavča. Preseravam se ne, ker ga ne nosim okoli, je prevelik za tak šport, edino na potovanja ga nosim, ker bi mi bil prenosnik samo v napoto in z iPadom naredim točno vse kar rabim na dopustu, vključno s pošiljanjem slik domov.

P.S. Zadnjič sem imel po rokah eno cheap-shit tablico in je res popolnoma neuporabna, niti browser ni delal kot je treba, stran vrženih 100€. Katera tablica? Pojma nimam, ena slaba, Android 4.
Skratka priporočam malo globlje seči v žep in nabavo reči kot se spodobi.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Bomber, point je v tem, da če nimaš neke točno določene zahteve za katero nujno rabiš tablico, potem je ne kupi, ker še vedno se skoraj vsaka stvar lažje in hitreje naredi na laptopu/pcju.

Sploh pa ne kakega noname šrota. Nexusa, ipada, ipd boš potem, ko boš ugotovil, da tablice ne rabiš vsaj lahko prodal za nek denar.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
za surfanje in maile ti bo vsaka nova dual core android tablica tudi lepo delala, sploh če vzameš tako, ki ima dober community support. Recimo za Ainol Flame dobiš že Cyanogen 10.1 (4.2.1) pa stane cca 150$.

Recimo za 111€ na conrad.de, tako da verjetno ni dolgo, ko bodo tudi pri nas za nek podoben denar. 7" IPS, dualcore 1.6, 1GB rama. Komur tole ni dovolj tekoče za tablico, res ne vem kaj počnje z njo, ali pa samo sam sebi opravičuje razliko do ipada. Kupi kar ti paše, ni pa treba pljuvati po zadevah, ki jih ne poznaš.

http://www.conrad.de/ce/de/pro...403040&ref=list

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Community support? Cyanowhat? Ainol?
13.gif
Zadeva mora delat kot je treba od kadar odprem škatlo, dokler je ne prodam. Kot je napisano par sporočil višje, malo denarja, malo muzike. Če hočeš stvar, ki dela brez težav, jo plačaj, če kupiš nekaj samo da je, se lahko zgodi, da bo nabiralo prah, ker bo uporabniška izkušnja kvaliteti tablice primerna.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Bomber, point je v tem, da če nimaš neke točno določene zahteve za katero nujno rabiš tablico, potem je ne kupi, ker še vedno se skoraj vsaka stvar lažje in hitreje naredi na laptopu/pcju.

Sploh pa ne kakega noname šrota. Nexusa, ipada, ipd boš potem, ko boš ugotovil, da tablice ne rabiš vsaj lahko prodal za nek denar.
in boš pri tablici za 500 evrov pusnil 200 evrov, tisto za 75 pa crzes v smeti pa 75. Sem že nekaj stvari kupil ne ravno osnovne, pa delajo slabše kot tiste osnovne za pol manjši znesek. Ko pa rečeš garancija, pa rečejo da normalno dela

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:

v tem noname šrotu so ponavadi iste komponente noter kot v dražjih firmah, s tem da pri firmi več kot polovico plačaš napis
cheer.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Keri noname shit ima enake komponente kot Nexus in pride 100€? Kupim takoj.
cheer.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Keri noname shit ima enake komponente kot Nexus in pride 100€? Kupim takoj.
cheer.gif

marsikateri cenejši imajo znotraj čisto iste komponente kot ti dražji nexusi ipd. kwazi jake firme
smile-1.gif