Na eBayu se da najt tudi Android netbooke za podoben denar kot tablice, se mi zdi bolj uporabno kot tablica.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Kdo pa nuca tablico samo za za brskanje in maileCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
za brskanje in maile je povsem dost tudi tisti za 75, kaj mislite da vsi denar serjejo in so še na mamini zizi, da se preseravajo z raznimi overpriced tabi
Ravno to je preseravanje
Po enem letu uporabe cenene kitajske tablice 10" ugotavljam, da zadeve sploh ne rabim, da je stvar res "preseravanje".
Imam jo samo še za igranje igrice Pirates. Ko pridem do zadnjega levela, jo bom verjetno spakiral v škatlo.
Prav mi je prišla le na potovanju, da sem malo pobrskal ipd. Vendar pa bi tam dosti raje imel mini notebook, s katerim lahko naredim "vse".
S tablico se da delati le na pol, še vedno je največji obup tablic tipkanje po ekranu. Za resno delo povsem neuporabno.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Z dodatno tipkovnico al z matranjem na preskakajolči touchscreen?
Pokaži kakšen članek, sigurno je kaj kratkega.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
http://www.petrol.si/petrol-klub/izdelek/tablicni-racunalnik-goclever-tab-7500
evo še malo ceneje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
touchscreen. clanke najdes v avto magazinu. kaj zate sodi pd kratkega, pa ne vem.
pa ne vem, kaj mislis s preskakujoci.
res pa tazmisljam o nabavi tipkovnice, ampak iscem nekaj res lahkega in vgrajenega v dober ovitek za ipad, pa se tipka resno bolje kot na touchscreen in da ima sumnike. ampak doslej se nic nasel.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ko bos opustil misel o sumnikih, bos sigurno kaj nasel. Logitech ima eno tako tipkovnico, ki je vgrajena v ovitek
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
touchscreen. clanke najdes v avto magazinu. kaj zate sodi pd kratkega, pa ne vem.
pa ne vem, kaj mislis s preskakujoci.
res pa tazmisljam o nabavi tipkovnice, ampak iscem nekaj res lahkega in vgrajenega v dober ovitek za ipad, pa se tipka resno bolje kot na touchscreen in da ima sumnike. ampak doslej se nic nasel.
Domnevam, da se mučiš na iShitu, ki ne pozna niti usb vmesnikakar ful olajša prenašanje podatkov.
Na Ipad sem z muko namestil neko napol prevedeno slovenščino. Pa ni šans, da bi tam kaj resno pisal in urejal (za to rabiš miško), že kakšen prijem copy-paste, rezanje teksta je prava umetnost na tablici, ki hitro preskoči.
Pa še kakšna tabela ipd. pa si lahko tablico kar daš v okvir.
Saj pravim največji problem tablic je input, dokler bo s taco po ekranu, bo neuporabno, če pa bodo izumili kaj boljšega pa lahko nadomesti pcja.
Sedaj rabiš poleg še obvezno higiensko krpico, da kdo za tabo sploh vidi na ekran in ne pobere vseh bacilov.