Na balkonu bi imel nek nezahteven žar, lahko na plin ali elektriko. Ogledujem tegale Webra Q 2400,
Poglej priponko 34538
ali je zadeva primerljiva s plinskim? Oz. če bi bil morda plinski boljši (bolj spreten, manj zahteven). Nikakor ne bi imel oglja, tisto je za na vikend, ko imaš čas.
Velikost se mi zdi, da je Q 1400 malce premajhen, če bi moral spečt 4 postrvi ... zato bi raje vzel večjega.
Kwa pravite?
V čem pa bi bil problem plin, če nanj celo popoldne nabija sonce? Sam imam tako na terasi že leta (sicer res, da v vozičku in pokrito s pokrivalom), pa ni enega problema.Ga imam zadnjih hm, 6 let? Sicer prvotni model, ampak je itaq isti. Men je top. Plina nimam, ker mi na balkon nabija sonce od 13 pa do zahoda... Zadeva dela, spečemn vse kar rabim, s pucanjem pa ni preveč dela.
Na ZPS so naredili test oglja!
Poglej priponko 34794Poglej priponko 34795
Weber je nekako pričakovano na vrhu, ker je res odlično oglje.
Kingstone bi znal biti na vrhu, če bi izbrali večjo (7kg) pakiranje. Največji minus je bila velikost oglja, kar je pa hudo odvisno od skladiščenja/prelaganja/transporta. Sem že imel tudi Webrovega katastrofalno zdrobljenega.
In vidim da bom moral probat tudi Lidlovo oglje.
V čem pa bi bil problem plin, če nanj celo popoldne nabija sonce? Sam imam tako na terasi že leta (sicer res, da v vozičku in pokrito s pokrivalom), pa ni enega problema.
To je res Bolj me je zanimalo, če veš kaj več kot jaz glede bomb na soncu, ker sem bil prepričan, da je zadeva varna.Pa ne vem, osebna preferenca. + ne da se mi bomb okol iskat, ker zmanjka vedno v nedeljo ko bi rad pekel
To je res Bolj me je zanimalo, če veš kaj več kot jaz glede bomb na soncu, ker sem bil prepričan, da je zadeva varna.
To je res Bolj me je zanimalo, če veš kaj več kot jaz glede bomb na soncu, ker sem bil prepričan, da je zadeva varna.
Zdele mam Lidlovega, v eni črni vrečki. Ni vreden pol qurca. Prva vrečka skorajda sam prah, trenutna ima pa not vrvice, ki smo jih uporabljal pri kockah za krmo.furam lidlovega ze leta, in je meni top (webrovega samo izjemoma ko vem da bo trajalo dlje pa vec folka ker mi ga je skoda, tale lidl je pa super)
-hec je pa ker letos briketov long lasting sploh ni....je lesno ni pa briketov, zdej so pa nabasal se une “petrolove” (ocitno ni dobav, drugo mi ni jasn...)
Zdele mam Lidlovega, v eni črni vrečki. Ni vreden pol qurca. Prva vrečka skorajda sam prah, trenutna ima pa not vrvice, ki smo jih uporabljal pri kockah za krmo.
meni že 10 let brez pokrivala in še nisem prišel do problema.V čem pa bi bil problem plin, če nanj celo popoldne nabija sonce? Sam imam tako na terasi že leta (sicer res, da v vozičku in pokrito s pokrivalom), pa ni enega problema.
Ciganska ponev in pokrit žar? Zakaj že? Če mislis na ciganski ponvi pečt je vsak plinski gorilec dober.V vsakem primeru bi imel še možnost ciganske ponve, ker mi je bolj uporabna kot rešetka. Vsaj do sedaj je bilo tako.