Spregledal...nisem do konca prebral...Napisal je DO 500€. Ti mu tiščiš stroj za skoraj 700€...
Hja,do 500,bo pa itak na istem kot je bil prej...
Spregledal...nisem do konca prebral...Napisal je DO 500€. Ti mu tiščiš stroj za skoraj 700€...
Lohka mal izkoristim temo. Čez cca 6 mesecov se selimo. Tko, da bo treba kupit drug sušilc.
Tuki smo imel electrolux, ki nas je zapustil po 9.letih
Sedaj imamo 1 leto Bosch serijo 4 in je podn. Skoz piska za polno posodo vode (kljub temu, da je prazna)
V glavnem iščem sušilec tja do 500€. Kaj je kej dobrega?
Lohka mal izkoristim temo. Čez cca 6 mesecov se selimo. Tko, da bo treba kupit drug sušilc.
Sedaj imamo 1 leto Bosch serijo 4 in je podn. Skoz piska za polno posodo vode (kljub temu, da je prazna)
Kilometer stran v dvojčka.Trockner
Die Majdic Fachgeschäfte Top-Preise, beste Qualität Unser oberstes Ziel ist es nicht nur, Ihnen die beste Qualität anzubieten. Durch hohe Flexibilität, außergewöhnliche Marketingaktivitäten, beste Lieferantenbeziehungen und last but not least große Absatzmengen (was für den Erfolg unserer...www.majdic.at
ene 2 siemensa, beko, elektra bregenz je turk kt grundig, beko
kam se seliš? Splača se ti prevert recimo še mediaworld.it v ita, pa unieuro.it tam znajo biti tud zlo fajn popusti na momente
Sem ti pripel test iz revije VIP pa mal poglej...Kilometer stran v dvojčka.
Kako je pa z dostavami? Najbrž treba it sam iskat, ne?
Kater sušilc pa NE vrti v obe smeri ?Vzami AEG.Vrti v obe smeri,
Bosch in Siemens...Ne vrtita v obe smeri.Ampak samo v desno!Kater sušilc pa NE vrti v obe smeri ?
Kilometer stran v dvojčka.
Kako je pa z dostavami? Najbrž treba it sam iskat, ne?
Sem imel AEG sušilca.Bil z njim zelo zelo zadovoljen.Vrti v obe smeri,da se perilo ne zapleta.Ima tudi program posteljnina.Bosch Siemens vrtita samo v desno.Če se mu zamota posteljnina.Vrti sam klobčič do konca,ne more nikakor razrahljat.Povem iz izkušenj.Čao ekipa!
Evo, pri hiši imamo naraščaj, miljon stvar za prati in peglati, pa bi si malo olajšala zadevo. Kupila bi neki do 700 eur, sem preletel par zadnjih strani in največkrat omenjate AEG. Je to ranga Bosch, Siemens, Miele?
Konkretno sem gledal:
inAEG Sušilni stroj T8DEE48S
<h2 style="text-align: justify;">AEG sušilni stroj T8DEE48S</h2> <p style="text-align: justify;"><span>Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe...www.aliansa.si
AEG Sušilni stroj T8DBE48S
<h2 style="text-align: justify;">AEG sušilni stroj T8DBE48S</h2> <p style="text-align: justify;"><span>Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe...www.aliansa.si
Mislim, da je razlika samo v barvi fronte. Nekaj sem tudi po youtube gledal recenzije in se ful ljudi pritožuje, da cunje nikakor ne posuši do konca, da ostanejo vlažne. Kakšne so pa vaše izkušnje? Se mi zdi, da je bil konkretni model večkrat predlagan in tudi kupljen s strani večih uporabnikov. Ste zadovoljni ali je bolj tako-tako?
Kolega ima nekega Bekota in mu je top. Cenovno pa tudi tam-tam. Jst na znamke ne tripam, želim pa da za tak denar dela in je enostavno vzdrževanje. Aja, tudi čez mejo se mi ni problem zapeljat, valda se ga da v octavio karavan spraviti, če bi bil pri Majdiču recimo bistveno ceneje
Hvala vsem za odgovore!
A pa suši do konca? Po reviewih na netu ostaja perilo baje še precej vlažno?
LOL, vlažno imamo mi po centrifugi...če je kakašna sintetkia je pa itak suho že po centrifugi.načeloma je to na testnem programu....če daš na navadni program zna posušiti do konca, se pa čas sušenja podaljša
Seveda posuši.Treba je stroj prav nastavit stopnjo suhosti.Pr men ni blo nikol problema...A pa suši do konca? Po reviewih na netu ostaja perilo baje še precej vlažno?