SAm Gledam Thule Easyfold za 3 kolesa. Predvsem za to, ker imam eno električno kolo.
Imam mogoče kdo izkušnje s tem nosilcem?
Imam Thule EasyFold XT 3 (vzel lani v Freestyleu za 649, kasneje je imel sicer ExtremeVital neko akcijo za 612) in gor večinoma vozim 1 ali 2 eMTB (za 3 sem vzel za vsak slučaj, če gre občasno še kdo zraven, ampak zaenkrat še nisem treh vozil). Zaenkrat vse BP, tako kot z vsemi drugimi Thule izdelki do zdaj. V kombinaciji z električno zložljivo kljuko je tole res najbol komot način prevoza biciklov ever. Sploh ker se lahko z avtom pripeljem v podzemno garažo pred vrata kleti kjer imam kolo, naložim in odpeljem. Vse skupaj deluje stabilno tudi če se spozabiš in pelješ malo hitreje.
Pravzaprav sem kolebal zgolj med Ueblerjem (i31?) in EasyFold XT3. Uebler je bil po nekaterih testih celo bolje ocenjen, je lažji in se bolj kompaktno zloži. Ima pa (trojni) Thule večji razmak med kolesi (dvojni Uebler ima 22cm enako kot Thule, medtem ko ima trojni samo 18/19, Thule pa 22/19), ker pride prav za eMTB. Pri EasyFoldu mi je recimo všeč tudi, da roke nemoreš preveč zategnit zaradi "omejevalca" navora, ki klikne, ko je dovolj zategnjeno (fotru je šla na Ueblerju ravno roka in čist možno, da je bila večkra pretegnjena "za ziher"). Uebler je še dražji in ga je bilo takrat skoraj nemogoče dobiti tudi v nemčiji (vse ostalo je pa po mojiuh izkušnjah slabše kot Thule ali Uebler), tako da sem na konc vzel kar EasyFold in zaenkrat mi ni žal. Razne nezložljive variante mi pa ne pridejo v upoštev, ker jih nimam kam pospravit (kot zanimivost imata pa VeloSpace in VeloCompact manjše razmake med kolesi kot EasyFold).
Če imaš FIX4BIKE kljuko, se edino splača pogledat za XT F varianto. Se pa sicer spomnim, da je imel
giovanotti neke probleme s kompatibilnostjo svoje FIX4BIKE kljuke in EasyFoldom XT F, tako da mogoče boljše probat prej, če se le da.