Katere čaje pijete?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ajoj, na
evil.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16

Zadnje čase prisegam na čaj iz svežega ingverja+limona. malo sicer peče,ampak je odlična preventiva za tale prehodni čas.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Spirit; nimam namena it v Peru po tole stvarco, je pa vseen mal predelč
tongue-1.gif

Dante, kako si narediš ingverjev čaj, a ga nastrgaš v krop? Al kako?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Tisti, ki pijete čaje na žlico - ali mi lahko poveste, kje v LJ se dobijo skodelice s tem filtrom? Pa da niso preveč grde. Eno imajo v Šparu, pa so grozljive za pogledati, nočem pa niti take "kičaste", kot je ta na sliki.

mug-filter_fish_sml.jpg

Te skodelice imajo v city parku v lj kjer je cha. Samo je malo boljša varianta teh skodelic tista, ki ima kovinsko mrežico, saj je tako večji pretok vode skozi njo in je tako čaj zame boljši. Oboje pa imajo v tej trgovini.

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Hvala obema. Jaz tisti filter imam, ampak se grozno mučim liste spraviti ven iz njega, zato bi imela pa tak filter, da lepo samo ven pobereš.
wink-1.gif

Enkrat sem jih gledala v CP (sicer nisem gledala, kateri filter imajo), ampak so mi delovale ful kičaste.

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
...ksz

Čaji so v zadnjih dveh letih nekje postal ena moja mala obsesija, tako, da imam doma vedno vsaj 4 različne vrste. Najraje imam črne, se pa tut drugi znajdejo v moji skodelici. Trenutno v predalu:

- razsipni: karamellissimo (črni assam s karamelo, čajek, maribor)
rooibos caramel (iz čajnice bremen, nemčija)
maroške sanje(rooibos zeliščni), čokolada inkov(črni assam), english caramel(črni kitajski, assam), malinov mufek(črni ceylon)...vsi štirje iz chai, mb
pravi indijski, ki se kuha v pol mleku, pol vodi (črni, ne vem kakšen)...iz neke tržnice v indiji

- v vrečkah: navadni zeleni in z limono (tetley, indija)
kamilice (1001cvet)

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Soliden roibos caj (sicer v vreckah) je se nedolgo nazaj izdeloval makedonski Alkaloid. Mislim da se se zmeraj prodaja v trgovinah.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Tisti, ki pijete čaje na žlico - ali mi lahko poveste, kje v LJ se dobijo skodelice s tem filtrom? Pa da niso preveč grde. Eno imajo v Šparu, pa so grozljive za pogledati, nočem pa niti take "kičaste", kot je ta na sliki.

mug-filter_fish_sml.jpg

Ta čaj s "svojo cedilko" ni tako dober za odcejanje, sploh ne drobno mletega čaja, kupiš filter rečke pa je.