Podpisniki na parkiriščih

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
A si se dobr pocutu? Tolk samozavesti pa ni blo v startu da bi zavrnu. Upam da ti naslednja tud podpise in placa tolk kot si ti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Če že vprašaš - super sem se počutil. Sploh zato, ker sem šele tist moment preden sem napisal ničlo ugotovil v katermu grmu tiči zajec, do te točke pa sem mislil da sem dober človek, ki bo nekomu nekako pomagal s podpisom.

Aja pa meni velikokrat podpišejo, plačajo mi ne pa nič. Sploh zavarovanja, kjer plačilo prve premije sploh ni potrebno ali pa ni nujno potrebno v gotovini.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Teli proti drogi naj bi bili iz te komune

http://www.lautari.it/

Zdaj, ali so res iz te komune in koliko je ta komuna resna pa ne vem. Naj bi se pa tam že odvajalo tudi nekaj naših odvisnikov, ker sprejemajo tudi pare.

To pa bi lahko razložilo zakaj so me sredi Benetk probali nafarbat...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pozna kdo bjondo iz Lj, ki "dela" na območju BTC-ja??

Ženska že par leta fehta. Oblečena je čisto normalno. Enkrat sem jo videl, da jo je odpeljal nekdo s čist solidnim avtom.

Če kdo pozna ozadje zgodbe?

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Enkrat so podpise zbirali v KG pred mercatorjem in dečko ni znal dobro slovensko pa se je drl "podpis za droge?"
grin1.gif

V MB sem imel pa z eno od njih dolgo debato o tem kaj delajo, povedala njeno zgodbo.. pa še fletna je bla. Sem ji dal podpis.
smile-1.gif