Citat:
Uporabnik Jason pravi:
ali nightbreaker žarnice imajo UV zaščito? v navodilih proizvajalca namreč piše, da je le ta potreban zaradi plastičnega "stekla"
na osramovi uradni strani o tem nič ne piše, niti ni takega simbola na NB pakungi. (navadne žarnice ponavadi imajo UV filter simbol na embalaži
Ja je kar precej bela. Ni rumenkasta ali plava.Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Meni se zdi bolj bela.
na ebay.co.uk jih imaš kolikor hočeš. Problem je edino, da nimajo zadostne svetilnosti in so uporabne bolj za v kakšne meglenke...Citat:
Uporabnik fikus pravi:
A morda obstoja kak LED nadomestek za H/ žarnice?
Tako kot je pri navadnih žarnicah za v hiši na voljo LEd žarnica na enak navoj, me zanima, če obstoja tudi za avto kaj takega?
Vsake pol leta mi namreč pregori in bi najraje dal LED žarnico, da bi potem za dolgo imel mir.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Trollaš ti. Domnevam da pri tvoji šajtrgi menjaš avto ko ti crkne žarnica... Tako kot je Vseved za swap motroja trdil da gre za redni servis...
Ampak si eno ....
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
na ebay.co.uk jih imaš kolikor hočeš. Problem je edino, da nimajo zadostne svetilnosti in so uporabne bolj za v kakšne meglenke...Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Tako kot je pri navadnih žarnicah za v hiši na voljo LEd žarnica na enak navoj, me zanima, če obstoja tudi za avto kaj takega?
Vsake pol leta mi namreč pregori in bi najraje dal LED žarnico, da bi potem za dolgo imel mir.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Uporabnik fikus pravi:
Škoda, ker nimajo dobre svetilnosti saj bi bila to daleč najbolj enostavna rešitev ampak, če svetijo slabo potem je brezveze.
Navadne avtomobilske žarnice H7 svetijo ene 800 lumnov, koliko približno pa te LED?
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Trollaš ti. Domnevam da pri tvoji šajtrgi menjaš avto ko ti crkne žarnica... Tako kot je Vseved za swap motroja trdil da gre za redni servis...
Ampak si eno ....
Trol,nimam izkušenj z menjavo žarnic, tko kot ti. Poznaš vse cake renojev. S tem se ne bi hvalil...
Kaj vse še veš pri renojih...? Verjetnl tudi lotaš števce ki crkijejo pri tvoji žutemih ?