sam v bistvu so ti proizvajalci vsi skupaj eni loleki. kot rešitev recimo dajo ven HID, ki je sicer kul, ampak ko folk kupuje avto marsikdo ne doplača. a bi bil tak problem za tak folk pač naredit navadne halogenke ne vem 70W in pač prilagodit žaromete, da dobro sveti in ne blešči.
če bi v to vložili 1/10 truda kot v raznorazne 55W +XXX% svetilnost variante po 20€++, bi bilo že vse rešeno. ampak itak je poanta, da se dnar vleče.
jst sm probal (kakšne kupil, druge dobil na posodo) že veliko žarnic od osramovih unih za večjo svetilnost pa cool blue, prek narve do philipsa bluevision in xtreme power. no te slednje so še najboljše od vseh, ampak če vam povem po resnici je vse skupaj več ali manj isti šmorn. ko se enkrat voziš recimo 150km/h vse sveti za en [censored]. pa še pri xtreme power je nitka za dolge nekam švoh... vsaj meni se tako zdi.
lih za 2€ žarnic spet ni za met, ampak mislim da katerekoli +xx% so čisto dobre... osram, philips... ali kaj sličnega.
pravzaprav si bom dal nekaj s 5000K spektrom v avto, da bo svetloba bolj razpršila vse strani, ker me zadnje čase folk stalno izsiljuje, ker me spregledajo (pa ne divjam, da ne bo kdo mislu). recimo pred časom je nekdo menjal pas vame na dvopasovnici in se nisem mogu umaknit, potem čez 1 tedn neka ženska isto naredi, pa sem se k sreči lahko umaknil čez dvojno polno... mislim, katastrofa... sej pravim...tisto bom dal not, pa naštimal jih bom, tko da orenk sveti, pa me malo briga koliko slepi. danes moraš dejansko slepit folk, da te sploh opazijo. zdaj vem, zakaj se motoristi furajo z dolgimi, pa sem jih do sedaj stalno klel zaradi tega... folk dejansko ne gleda... in te opazijo šele, ko jim s 500W v faco zasvetiš, nekateri pa še takrat ne.............