Ja teli "sekundni" so res luštni za postavit. Pretekli vikend sem imel priliko videt 2 ali 3 in so pomoje OK.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Upam, da jih nisi dopihnil tako, da so bile trde kot kamen....
Sam imam eno 6 pa eno 4cm samonapihljivo, pa je ne zamenjam za noben turbomaximus...
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kampiranje je drag način preživljanja dopusta in tudi drugače, cena je Adriji Ankaran že preko 13,50 eur na osebo in če zameš zraven še elektriko je res drago, je pa to čar ki ga moraš vzljubiti, kampiranje ni za vsakogar tko tudi apartmaji ne, v življenju sem bil samo 3 x v apartmajih in to preko podjetja MURA ki je propadlo skupaj z aparmaji ki so jih imeli v Roviju in enkrat v tem naselju v Ankaranu ker drugače ni šlo, vendar mi apartmaji smrdijo, ne morem ležati na postelj kjer je pred mano že ležžalo 100 in več ljudi .......
Premišljujem o malo bolj komot načinu kampiranja in sicer v takih na prikolicakh narejenih zadevah ki pa so še zaenkrat draga zadeva za nakup --od 4500- 7-8 000 tisoč eur.
Slika;
+1Citat:
Uporabnik perofero pravi:Je pa meni to takšen užitek, da si cel dan pod borovci, da ne zamenjam za noben apartma. Sploh, ko imaš vso opremo in si že 'ulaufan'...
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
kdaj boste razumeli da je kampiranje svoj način preživljanja dopusta... zarad mene je lahko apartma cenejši pa bom šel vseeno rajši v kamp.