V 4-5 letih so bili zeleni spet, če so čist na vrhu vložili.Jeli ... Vprašaj one, ki so imeli jeseni 2k8 še tako naloženo
V 4-5 letih so bili zeleni spet, če so čist na vrhu vložili.Jeli ... Vprašaj one, ki so imeli jeseni 2k8 še tako naloženo
mogoče si moje pisanje razumel kot podhebavanje. Ampak jaz bi dejansko en del porfelja dal nekomu v upravljanje, pa nebi rad preveč mimo udaril.
Kripto bom pa še vedno sam klikal, namesto da hodim v igralnico
Pa še ti ne zdi da je tale krivulja že predolgo strmo navzgor?
Jeli ... Vprašaj one, ki so imeli jeseni 2k8 še tako naloženo
... ko začnejo na Web-u se pojavljat info, je IMHO skoraj že prepozno, če nisi bil prej pripravljen ... in sam ugotovil prej ...
Gold: Bubbles galore
Is the entire financial system currently in a massive bubble? That is the question that astute investors may now be asking. According to Nouriel Roubiwww.fxstreet.com
Ne vem kje sem to pobral (mogoče celo tu) ... Nova Tesla na "bencin" ... ("višak para potrošeno") .....Taki, ki so že takrat napihnjeno teslo kupovali ... ta extra denar "zgori" na hitro.
Kva to zaeno sranje od linkov limas? Polno goflo o nekih banksterjih a sam siris linke kjer je vec spama kokr contentaNe vem kje sem to pobral (mogoče celo tu) ... Nova Tesla na "bencin" ... ("višak para potrošeno") ...
Charging Tesla With Honda Generator - GenYT.net
Charging Tesla With Honda Generator Charging Tesla With Honda Honda powered tesla charging tesla with solar charging tesla with generator self charging electric car Tesla charging tesla with portable generator charging tesla with portable battery charging tesla with generator while driving self...video.genyt.net
Ce ti ni odvec nam napisi kaj si kupil in za koliko... me zanima info iz prve rokeNajlepša hvala vsem za predloge in pomoč.
Odločil sem se za stanovanje, ki ga bom dajal v najem.
Nekomu ok, drugemu brez veze ali butasto, ampak se mi enostavno z ostalim niti ne da ukvarjat
Tako bo na mesec dodatnih 400€ zaslužka, kar bo prav prišlo.
Najlepša hvala vsem za predloge in pomoč.
Odločil sem se za stanovanje, ki ga bom dajal v najem.
Nekomu ok, drugemu brez veze ali butasto, ampak se mi enostavno z ostalim niti ne da ukvarjat
Tako bo na mesec dodatnih 400€ zaslužka, kar bo prav prišlo.
V kratkem bom podedoval cca 150k€.
Denarja VSAJ 5 let ne bom potreboval.
Kam naj denar vložim, da bi se iz tega iztržilo čim več oz izgubilo čim manj (inflacija).
Definitivno ga ne bi imel na banki, ker so obresti nizke.. V enem letu bi dobil cca 80€.
V sklade ga ne bi dajal, ker ga moraš imeti notri vsaj 10 let.
Najbolj se zagrevam za nakup stanovanja, da se ga potem oddaja? So kakšne pasti tukaj? Na kaj je potrebno paziti?
Za vsako informacijo in idejo bom izredno hvaležen!
Lp, SSS
2x. Kupis stanovanje, oddajas za 500 eur na mesec ali se vec, cez 5 let prodas. Malo gledas kaksne najemnike bos dal notri, da nebo potem problemov.Nakup stanovanja in oddaja z pri notarju overjeno izvrsljivo pogodbo bo najbolje.