Vzam, dej nekaj cvenka za servis pa probaj. Moj tastari še zmeraj take fisherce vozi. pol karving so včasih temu pogovorno rekli.
kaj pomeni abručat...Uf to je že dinozaver
Ja glej to je skija za abručat. Pa če se prav spomnim gre radij tam proti 20.
kaj pomeni abručat...
Ne bom trdil, da velja tudi za letošnje modele (zadnje generacije nisem testiral), ampak za leto bolj nazaj: Deacon je v tem razredu med slabšimi izbirami. Bolje Wingman 82, Atomicov Vantage ali kak Blizzard ... Pa če človek že gre na allmountain je najbolje nekje med 78 in 82 širine pod čevljem. Manj nima smisla, več zna biti preveč (plus masa ...). Vsaj moja izkušnja je taka.Poleg anfibio bi jes pogledal še wingman. Enaka smučka, z nekoliko širšo sredino, drugače pa če je spraševalcu všeč Volkl pa Deacon modeli
Jaj, moja napaka. Hvala za pravi link.SJTV1 je objavil povezavo do lanskega karving magazina.
Tu pa je še povezava do letošnjega:
Karving magazin 21-22
kje pa je ta povezava,Jaj, moja napaka. Hvala za pravi link.
Pa glih jaz to kiksnem
Lej kak koli obračas racetiger ne rabiš. Lahko jih pa vsseeno kupiš. Tak kot bi ferarija kupo za po pohorju. Saj bi se vozo, ampak z golfom bi se čisto isto hitro, pa še bolj udobno. Pa še več napak med vožnjo bi ti odpuščal golf.Se pravi če napravim povzetek, racetiger niso priporočljive ker so slalomske, amphibio 14 pretrde...najbolš bi ble amphibio 12.....
vendar najbolj me vleče na racetiger, sm jih probal in ......, ne vem sem neodločen.....
je pa nekaj,... da novih ne bom kupoval k za par dni na leto se mi enostavno ne izplača.....
hvala vsem za nasvete..
Kaj pa amphibio X, kaj so to zaene smučke?Lej kak koli obračas racetiger ne rabiš. Lahko jih pa vsseeno kupiš. Tak kot bi ferarija kupo za po pohorju. Saj bi se vozo, ampak z golfom bi se čisto isto hitro, pa še bolj udobno. Pa še več napak med vožnjo bi ti odpuščal golf.
Tule notri se skrivajo. Včasih je bilo lažje najti, zdaj so vse zmešali.kje pa je ta povezava,
oz se priporočam še za prejšnje izdaje če obstajajo kje na spletu (jst nism najdu)
ČE gledaš RACETIGER glej bolj "civilne" modele SC ali RC.Se pravi če napravim povzetek, racetiger niso priporočljive ker so slalomske, amphibio 14 pretrde...najbolš bi ble amphibio 12.....
vendar najbolj me vleče na racetiger, sm jih probal in ......, ne vem sem neodločen.....
je pa nekaj,... da novih ne bom kupoval k za par dni na leto se mi enostavno ne izplača.....
hvala vsem za nasvete..
18 mehkejša, 19 trša. Tako so me učili. So pa to stari modeli. Zamenjal jih je Curve.Kaj pa Fischer progressor, dokaj civilna allround smučka.. ?
V bistvu sem sugestiral danielt v razmislek.....the curv bi bila verjetn prezahtevna, progresor kolikor sem gledal je pa letos sam 1 model.18 mehkejša, 19 trša. Tako so me učili. So pa to stari modeli. Zamenjal jih je Curve.