Sem se prebil čez tole temo. Na osnovni post bom rekel samo to, tako pač je, če si pošten, tud ko čakaš na križišču pri rdeči luči se najde kak nadas, ki pač ne čaka, se moraš zato smilit sam sebi? Ne, ker sam veš zakaj živiš pošteno. Nekaj čez 300 EUR vrtca za dva otroka (mimogrede, to ni davek, ampak plačilo stroritve, ki je s strani občine subvencionirana) ni nevem kak znesek. Že da češ dva froca nafutrat doma gre minimalno pol tega zneska, vzgojiteljice pa tud rabjo plačo ane. V mojih začetnih časih sva plačevala x2 tega zneska, pol je priletel bombonček s strani države, ki sem ga bil vesel, čeprav ni bil ravno smiselen glede finančne vzdržnosti. Tako da nekaj čez 300 EUR za dva je za vrtec malo, sicer pa dobiš kar nekaj davčne olajšave ravno zato, ker imaš veliko družino, verjetno z razlogom. Probaj zračunat kok davka plača nekdo, ki je brez otrok, te bo na rit vrglo. Tako da si ne greni življenja s takimi malenkostmi. PS: počak da bodo tile tvoji najstniki, to se zgroziš nad zneski, ki jih pustiš v trgovini za hrano hehe
Od kofetkanja brezposelnih mamic pa ne bi.
Kar se pa vzgoje tiče in mnenja o vzgoji pa tole.
Apollo8 definitivno lahko imaš mnenje, se celo strinjam s tabo, samo poznam kar nekaj ljudi, ki so imeli svoja mnenja, potem pa v vzgoji totalno pogoreli.