Kako Nemci vidijo Slovence

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

Kdo je zdaj Nemec in kdo Slovenec, glede na naslov teme
sprasujem se.gif
če bi tud Japonce omenjal, bi dsf komuniste vun prvleku. Tak pač je. Čudn tič

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ja lanos, ti si daleč najpametnejši tu gor. Ko berem tvoje komentarje, se povsod smejim. tako kot zdaj.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Mah pusti bedaka danes me je že dal na ignor pa še vedno nabija, sem rekel da ne bo zmogel, torej je slabič, pijanec in narkoman...
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
Delo na črno NI OK! ko boš ti empty head enkrat DELAL in ti bo en "na fuš" brez računov firme itd odžiral posel se boš pa spremenil! dokler si pa na mamini ziziki ti je pa lušno

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Delo na črno NI OK! ko boš ti empty head enkrat DELAL in ti bo en "na fuš" brez računov firme itd odžiral posel se boš pa spremenil! dokler si pa na mamini ziziki ti je pa lušno
Piz_da ti materina preberi najprej za kaj se sploh gre,KDO zagovarja delo na črno, pizd_a tvoji kamarati, tle pa nekaj name pizdiš, prokl_et ciga_n, najprej se brati nauči ! saj boš zmogel mar ne ?
Ja meni si repliciral, ne tistemu idijotu od prazne glave !

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
dsf, pa ti si res omejen postal... a veš na dnu foruma imaš "hitri odgovr" in tam pač pade odgovor zadnjemu. tale bo npr padel toni-ju ampak ker je normalen me ne bo pošiljal v pm.

in kje ti vidiš da jaz zagovarjam delo na črno?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kje pa ti vidiš da ga jaz ? Pritisk mi je namreč dvignilo dejstvo da si ravno v temi kjer se sam bodem s tvojimi levimi kamarati okrog dela na črno ravno meni pribiješ tak odgovor, na koncu bo pa nek funkcijonalno nepismen levak "bral temo in zagovarjanje dela na črno pripisal meni ne praznoglavcem !
Drugič malo pazi komu in kdaj repliciraš

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj pa ne pritisneš odgovori in to tistemu, ki mu je odgovor namenjen? Tudi meni gre na k.., ko mi nekdo replicira na nekaj, kar nisem jaz napisal.
evil.gif
Pa nisem tega napisal, ker bi zagovarjal @dsf-a

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pa kaj je s tabo si ti še živ? Povej ,že imaš polno hišo rjuharjev, če še ne le pohiti da ne zamudiš, da jih ne bodo že drugi pobrali
hysterical-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pravkar jim na meji talam zemljevide z obkroženo tvojo vukojebino, kjer piše, da tam vsakega čaka 73 devic in 1500€ mesečne žepnine.
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
bizi a ves zakaj? ker je tako lazje in hitreje. preberem celo temo, ce je odgovor namenjen nekomu ga v odgovoru navedem

mene motijo razni kreteni ki iscejo malenkosti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.338
7.395
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pravkar jim na meji talam zemljevide z obkroženo tvojo vukojebino, kjer piše, da tam vsakega čaka 73 devic in 1500€ mesečne žepnine.
smile-1.gif
Umrl
smile-1.gif

Ne dobra tema res....prebral zadnjih 5 strani v kosu. Alko...mim si butnu - vem o cem pises - clo primer se spomnim... Sam blablabla ma prav - poslovno gledano je taka pogodba strel v koleno.

Soulman hvala za photoshop - ob ponovljenih puscicah sm se skor poscal
smile-1.gif

Dsf - ce v realnem zivljenju tko na suho zalis ljudi si verjetno pogosto tepen. Pa te ne poznam ampak slej ali prej kak vecji bebe.c pride mimo in te klofne. Moderatorji la tud ne vem kaj cakate ob takih izpadih

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
apolo ob priliki ti razložim. ni to nič kej takega...

jah strel v koleno je karkoli se lotiš pa ti ne uspe (sploh če ti ne uspe zaradi lastne nesposobnosti:)) te pa noben ne sili da podpišeš pogodbo..

pa dajva še en primer: nekdo ti pelje robo v minhen tam bi moral pobrati nekaj drugega ker se upre in pride prazen nazaj mu obračunaš stroške. stroški so višji kot njegov zaslužek zato ti mora dat par € iz svojega tošla. boš rekel da je to nemogoče? da recimo o poškodovanju tovora ne govoriva. ko je znesek popravila poškodb višji kot je vrednost opravljene storitve.... v obeh priemrih so "penali" višji od vrednosti posla:)

urejeni sistemi imajo pač določena pravila:
- dobavitelj mora dostaviti v doglednem času
-kvaliteta mora biti brez napak
-itd itd
-ko sprejmeš naročilo in sprejem ptordiš se zavezeš da boš zadevo speljal

seveda je za vsako kršitev predvidena "kazen" "penal"... če zajebeš na celi črti pač plačaš več kot je vredno blago... in podpis take pogodbe ni nič posebnega...

recimo za določene zadeve so predvideni penali v znesku 200% vrednosti narocenega blaga;)

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Jaz že 10 let živim zase, butalec. Od kar sem polnoleten. Daleč stran od maminih zizik, kot praviš, tako da ne pametuj. In ja, imam že delovne dobe nekaj let, ker sem pač študiral, pa bil zaposlen zraven, pa še danes delam tam. Tako da ... 6 let imam že delovne dobe, in mi ne rabiš soliti pamet kako in kaj. Ti sploh ne veš kako je živeti iz dneva v dan, ko greš na faks, potem pa v službo ali obratno, od doma si v bistvu več kot 12 ur na dan, in to sem tako počel skoraj 5 let, zraven tega sem se mogel prekleto učiti, ker še zdaleč ni lahek poklic ... vstajal sem ob 5h zjutraj, ob 9h prišel domov pa se do polnoči ali pa do 2h zjutraj učil, in vsak dan je bilo tako. Tako da mi ne soli pamet glede na to, kako se dela.

Če je privatnik odličen se ne bo bal za delavce na črno, še zdaleč ne. Bojijo se samo tisti, ki gledajo samo na to, da bodo iz meseca v mesec imeli več denarja v žepu, in ne gledajo na to, da bo njihova firma postala uspešna ... mimo grede, vsaka uspešna firma se mora znajti sama, kako iti naprej v drug mesec. Zato pa uspešne firme nimajo zaposlenega samo enega ali dva, ampak več drugih, ki mislijo in delajo namesto direktorja, ker več glav več ve. Ampak ti tega ne razumeš.

Delo na črno podpiram, pa če mi imaš še ne vem kaj za povedati.