Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Delo na črno NI OK! ko boš ti empty head enkrat DELAL in ti bo en "na fuš" brez računov firme itd odžiral posel se boš pa spremenil! dokler si pa na mamini ziziki ti je pa lušno
Jaz že 10 let živim zase, butalec. Od kar sem polnoleten. Daleč stran od maminih zizik, kot praviš, tako da ne pametuj. In ja, imam že delovne dobe nekaj let, ker sem pač študiral, pa bil zaposlen zraven, pa še danes delam tam. Tako da ... 6 let imam že delovne dobe, in mi ne rabiš soliti pamet kako in kaj. Ti sploh ne veš kako je živeti iz dneva v dan, ko greš na faks, potem pa v službo ali obratno, od doma si v bistvu več kot 12 ur na dan, in to sem tako počel skoraj 5 let, zraven tega sem se mogel prekleto učiti, ker še zdaleč ni lahek poklic ... vstajal sem ob 5h zjutraj, ob 9h prišel domov pa se do polnoči ali pa do 2h zjutraj učil, in vsak dan je bilo tako. Tako da mi ne soli pamet glede na to, kako se dela.
Če je privatnik odličen se ne bo bal za delavce na črno, še zdaleč ne. Bojijo se samo tisti, ki gledajo samo na to, da bodo iz meseca v mesec imeli več denarja v žepu, in ne gledajo na to, da bo njihova firma postala uspešna ... mimo grede, vsaka uspešna firma se mora znajti sama, kako iti naprej v drug mesec. Zato pa uspešne firme nimajo zaposlenega samo enega ali dva, ampak več drugih, ki mislijo in delajo namesto direktorja, ker več glav več ve. Ampak ti tega ne razumeš.
Delo na črno podpiram, pa če mi imaš še ne vem kaj za povedati.