Kako funkcionirate zjutraj?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Ura mi zvoni ob 8.00. Jo ugasnem in spim do približno 10.00. Potem pa rabim še kakšno urico, da se spravim k sebi.

Zakaj si potem ne navijaš uro ob 10:00?! To sem sovražil pri bivši, ki je navila npr. uro ob 7, ko je bilo treba vstat ob 9:00...in potem je 50x stisnila snooze in vsakič spala naprej, jaz pa od 7:00 nisem mogel več zaspat. U PM.
jezen.gif
Ne štekam, res. Mogoče da za pol ure stiskaš snooze..., ne pa da vsakič prej naviješ budilko in vsakič stiskaš tisto sranje od gumba celo jutro.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, eni to res radi delajo.

Ni čudno, da se potem po eno ali dve uri zbujajo
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Daj hodi spat ob 23-ih, pa vstajaj ob 6-ih. Da vidimo potem to tvojo "hiperaktivnost".
evil.gif

(jutranji tip človeka, pa vstaja med 8 in 9 uro, to pa je vic
hysterical-1.gif
)

hysterical-1.gif

jutranji tip
hysterical-1.gif

itak da je hiperaktivna če gre spat ob 23-ih...nej gre spat ob 2h zjutraj pa nej potem ob 7h vstane, pa da vidmo hiperaktivnost pol...bo bila prec na zombi mode vklopljena
hysterical-1.gif

sam hodim spat med 1 in 2 uro zjutraj in vstajam ob 6h, 7h ali 8h...odvisno. nimam začrtane ure kdaj moram pridit na šiht - važno je da smo do 9h vsi tam
grin1.gif
sem pa zombi zjutraj...avtopilot vklopljen od vstajenja pa do službe do prve kave kjer se izklopi...takrat še malo pristajam na realna tla, potem pa se začne...

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
vsak dan med tednom imam budilko nastavljeno ob 7:45 ter 1x stisnem na snooze. ob 7:54 drugic zvoni in vedno vstanem, grem pod tus, umijem zobe, se oblecem ter odpravim na fax, ki se mi zacne ob 8:30. ce je posebi kriza vzamem sproti se coffe-to-go, ampak po tem, ko se odpravim od doma sem naceloma buden in funkcioniram.
med vikendom pa spim vedno vsaj do 11ih. sicer sem potem vedno povozen, ampak mi spanec tako ustreza, da se ne sekiram kej prevec. spat pa hodim vsak dan okoli 1:00 ter do okoli 2:00 ponavadi gledam tv (ponovitev 24ur).

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ksz...
Jz hodim spat nekje med polnočjo pa 2. uro zjutrej (med tednom) ustajam pa od 7.00 do pol 8.
Ne funkcjoniram sploh. Lih nekak mi uspe se umit pa napravt, za prehranjevanje ni časa, niti volje. Vsakomur ki se trudi bit prjazn in kazat interes do tega kako sm spala, al pa mi izrečt dobro jutro namenim samo najbl tečno-zaliman pogled.. to je pa to..
nekje ob pol 10 ratam lačna, pojem nekej pol pa počaaaaaaas pridm k sebi.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz trikrat na teden vstajam med 4:40 in 4:50. potem se na hitro fliknem s postelje, hitro v kopalnico zobe umit, pa full vode popit (vedno se zbudim full zaspan), če sem sam v fletu, skočim tud pod tuš. in sem vsaj malo zbujen...

drugače je, ko imam na glavi kakšne nočne srednjetedenske projekte, ponavadi ravno na ta dan, ko moram potem vstat sredi noči.

no, dvakrat na teden, vstanem ob 9h, takrat sem ponavadi bolj zblojen, pa sploh ne vem zakaj.

drugače pa med vikendi vstajam okoli 12h, če ne še kasneje...samo grem spat okoli ure, ko med tednom vstanem...
evil.gif

skratka - čisto odvisno od tega, kaj počnem prejšnji dan....

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Vstanem lahko brez težav in nimam problemov. Samo sovražim, če mi kdo že zjutraj teži, ker potem imam cel dan pokvarjen. Opravim svoj ritaul in to je to. Potem pa nej začnejo težit, če hočjo.
smile-1.gif

Tudi če se gre kasneje spat, je treba zjutraj vstat normalno. Boljše je vstat ob 8 in it potem popoldne zamižat za 1h, kot pa vlečt do 11. Sicer je pa zame to stran vržen dan, če se predolgo spi. Čez vikend do 9, če si ga res bluzil. Samo k pa eni spijo do 14, mi je pa čist mim.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Ura mi zvoni ob 8.00. Jo ugasnem in spim do približno 10.00. Potem pa rabim še kakšno urico, da se spravim k sebi.
Zakaj si potem ne navijaš uro ob 10:00?!

Zato, ker grem vedno spat z namenom, da bom vstala ob osmih
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zbudim se, ko se zbudim. ni lepsega za popoln dan kot pa to da se zbudis sam od sebe.
Tam ob 11-12 se zbudim, ob 13 ze mam skvoš, po skvošu tuš in pol sem tak nabit z energijo
in delovnim elanom, da bi goro premaknil.

Nemoram si zamislit da bi se moral vstat ob 06. Enostavno negre. Že če moram kaj za starega
rihtat ob 10ih, mi je muka. Rabim 8 ur spanca, čeprav v sili gre tut 4 ure, al pa včasih tut 40 ur vožnje
skupaj. Samo razni šoki ob 6ih zjutraj so pri meni tabu.
To je v moji sluzbi ena največjih prednosti, da delam samo ponoči.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Sem jutranji človek. Sploh ne rabim veliko spanja. Med tednom imam ob 6:59 nastavljeno radio budilko (VAL202), 7:10 pa alarm na telefonu. Ponavadi se sam zbudim že kakšno minuto prej in potem poslušam poročila. Potem za 5 minut na net, 5 minut za oblečt, 10 minut za zajtrk, umit zobe itd..... 7:45 odhod od doma,,,,,,,8:00 začetek dela...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Jest ponavadi hodim spat med 0-1h vstajam pa od 8-8.30h. Čeprav se zadnje čase neki silm it pred 0h spat, sam mi ne uspeva. Zjutri tut ne maram da me gdo napada. Paše mi tut u izi muska. Moram pa zjutri obvezno jest, če ne, to ni to. Kafico pa kokr gdaj, če sm zaspan si jo naredim. Pol pa sam še veselo na delo
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Heh, ce bi blo po moje bi se sluzba zacela ob 11 s kofi brejkom, trajala pa do 14ih. Definitvno nisem jutranji tip.
happy.gif
Vstajam malo cez 7.

Ko tavam okrog avta mi odzvanja v glavi: kaj ze delam zunaj med medvedi, ko bi lahko spal ? Saj zdaj je ok, kr je treba led pocohat s sip, tak, da se kr zbudim poleg...
grin1.gif

Jest zjutraj ? Ma kaki, to je 10 min. spanja, ni sans.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Snoozat alarm na nokii.... ene 10x, potem dismiss alarm na HTC-ju, potem pa ali se zbudim, ali pa spim naprej pa se zbudim še pozneje.

Bo pa treba nekaj spremenit, ker lahko vsatnem tudi ob prvem alarmu in 5min je kriza, po 10min sem pa buden...