Kako funkcionirate zjutraj?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vsa čast tistim, ki hodite spat ob 22 in 23. To so tisti z JU, ki delajo do 15:00, pa imajo še cel dan pred seboj za razne opravke.
evil.gif

Meni ne rata nikoli pred 00:00.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Dlje spim, bolj sem mutav.

Najboljše je če pridem ob 2h domov in ob 7ih aufstehen. Sicer je kriza prve pol ure, ampak funkcioniram bolje kot če spim 8+ur.

tako je. Včasih za vikend več spim. Več spim, bolj sem zaspan, bolj sem zaspan, več spim.
grin1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Spim povprecno okol 7 ur na dan. Je pa ful velika razlika grem spat od 23 do 00 in ustanem ob 6, al pa da grem spat od 2-3 in ustanem od 9-10. Trikrat bolj naspan sn v drugem primeru, čeprav spim enak dolg.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Vstajam ob šestih zjutraj in priznam, da mi to povzroča velike probleme, zato se ful veselim vsakega vikenda, da lahko vsaj do osmih spim v miru.
grin1.gif

Prve pol ure itak spim v kopalnici, zobe si ščetkam deset minut, ponavadi se usedem wc školjko (takrat ko je pokrov gor seveda) in si vmes še malo odpočijem. No in na koncu porabim 45 minut za to, da se umijem in oblečem. Ko sedem v avto se pa vedno zbudim (pritisk naraste), ker ni šans da bi se kdaj izognila raznim voznikom, ki se do takrat še niso zbudili.
jezen.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Šel spat ob dveh...ravnokar vstal...zdej se bom pa poooočasi zbootal k bo treba na šiht.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Sori, ker nism "carica", ki spi samo po 5 ur na dan in izgleda kot biser. Bom rekla šefu, če lahko v službo pridem že ob 6h zjutri, da bom lahko ob 5h vztajala...pa zvečer bom še kej do 1h ponoči pogledala...
stupid-1.gif
Zakaj taka užaljenost? Sej te ni nihče napadel, le hecno je, da napišeš, da vstajaš ob 9h in si jutranji tip človeka.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Spat hodim okoli 1-2, če je pa v riti buteljka bacardija ali havane, pa traja posteljna rekreacija še kako urico dlje, tako da je zadnji čikec in spanje na vrsti okoli 3-4
grin1.gif

Vstajam ob 7, nikoli zlahka in nikoli prej kot pol ure po prvem zvonenju budilke
grin1.gif

Ene 2x na teden pri takem tempu je treba popoldne odležat kaki 2 urci...
smirk-1.gif

Med vikendi pa grem ponavadi spat okoli 6., vstajam od 11.-13. nekje...

Edit: Zjutraj ne funkcioniram najbolje
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Menda je znanstveno dokazano, da se človek najbolj naspi v urah pred polnočjo. Kar lahko celo potrdim, ker če grem spat ob enih, se mi čez 5 ur zdi, da sem se ravnokar ulegla v postlo - torej totalno nenaspana. Če grem spat ob desetih, pa lahko ob štirih zjutraj vstanem brez problema - ful naspana.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Uuuuu dobra tema
zmaga.gif
I LIKE !!!

Med tednom; spat hodim kakor kdaj, potrudim se da grem vsaj ob 23h, ampak če sem zagrizena v kakšno nalogo/projekt/seminarska/berem knjigo, se zna zgoditi tudi da grem po polnoči, ob kakšne dveh... Vstanem ponavadi ob 6:30 vsak dan, malo s problemom sicer (ne glede na to, kdaj grem spat). Zjutraj rabim samo TEMO, nobene luči -vsaj dokler sem v svoji sobi. Prižgem si samo svečko, ali pa dvignem rolete, če je zunaj že dan. Taka poltema mi neznansko ustreza.
srce-1.gif

Potem grem v kopalnico (tuš-včasih si še lase zjutraj operem), potem zajtrk obvezno in kava -še bolj obvezno. Čisto nazadnje je na vrsti oblačenje. Za vse skupaj porabim slabe pol ure, je pa res da si moram zvečer vse pripravit ker sem zjutraj zmedena kura.
rolleyes-1.gif

Med vikendom se zbudim brez budilke ob kakšne devetih, ampak nazaj zaspim do enajstih. So pa tud dnevi, ko se zbudim ob 6h in sploh ne morem nazaj zaspat
13.gif
- kaj takega se mi seveda med tednom nikol ne zgodi...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Isto, ko zazvoni ura ustane, ugasnem in sm ready to work
smile-1.gif

Ne zastopim folka, ki ve, da mora vstat, pa še eno uro prtiska sn00ze knof. Js bi to kr ukinu
grin1.gif

Popoldne pa ponavadi ne zaspim, razn če sm res zjeban.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo eni ste pa zgodnji! Jaz se za na fax komaj vstanem ob 7.15 (pa se po navadi ne) in takrat sem prvi 2 uri čisto zgažen in sčmarjen. Raje malo potegnem do kake 9ih, pa imam vsaj kaj od dneva.
grin1.gif
Spat pa hodim med tednom najkasneje ob 23ih.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>> Spat pa hodim med tednom najkasneje ob 23ih.

A nič ne hodiš naokrog? Ali pa vsaj v študenta se preseli, boš imel vsaj kaj od lajfa.
evil.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
zbudim se 10 min pred zvonjenjem budilke ( ponavadi ob 7h) potem še pol ure ležim al pa tudi več odvisno kdaj grem spat .....potem mi seveda časa zmanjka ......2 minute zobe prat .......5 minut pod tušem......2 minute oblačenje in 10 minut do šihta tko da lovim zadnji trenutek