Kako funkcionirate zjutraj?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Glede na to, da očitno stopica okrog v japankah, ji to ne bi uspelo niti, če bi hotela.
evil.gif

hysterical-1.gif

se že boljš počutm....zdej je že več plusov
cheer.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Seveda da rajši poleti, ko je zunaj že sonce in prijetno toplo, pa vse razcvetelo in nabito s pozitivno energijo. Če je še tema, je vse tako turobno in bi najrajši šla kar nazaj spat, da se sonce pred mano zbudi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
A zdaj pa bi jas bil pras€ca ker bi nasedel na prozorno tančico, rdeče tangice & stuff?

To je isto kot da mas šolanega pesa, da nesme od tujca vzet, pol pa ga lačnega rajcaš
z prekajeno šunko, itak da se bo zlomil in zagrabil hrano. To je v nagonu, tega nemores nadzorovat.

Kot da ti rečem nehaj dihat. Ti se lahko trudiš na vse moči, ampak refleksno/nagonsko boš spet zadihala.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Ura mi zvoni ob 8.00. Jo ugasnem in spim do približno 10.00. Potem pa rabim še kakšno urico, da se spravim k sebi.

Zakaj si potem ne navijaš uro ob 10:00?! To sem sovražil pri bivši, ki je navila npr. uro ob 7, ko je bilo treba vstat ob 9:00...in potem je 50x stisnila snooze in vsakič spala naprej, jaz pa od 7:00 nisem mogel več zaspat. U PM.
jezen.gif
Ne štekam, res. Mogoče da za pol ure stiskaš snooze..., ne pa da vsakič prej naviješ budilko in vsakič stiskaš tisto sranje od gumba celo jutro.

Mogoče pa se je želela spomnit sanj.
shocked-1.gif
Jaz si tudi dostikrat tak nastavim,1-2 uri preden se moram vstat.Pa še sanj se spomnim, ko drugače, če spim celo noč neprekinjeno, se jih nena nič.

Jaz tudi nisem jutranji človek.
stupid-1.gif
Spat moram vsaj 8 ur.Sem pa zadnja 2 dni šel spat ob 4ih, vstal pa sem se malo pred 12 in sem bil super spočit.Čez vikend pa redno spim 9-10 ur, včasih še več.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Jao radovane, jaz vstajam ob 4.53
grin1.gif

Sicer nevem zakaj mam tako na okroglo budilko nastavljeno, sam pustmo podrobnosti.
bonk.gif

No vstanem brez najmanjšega problema, budilko ruknem " še predno začne tulit " ( no skoraj ), potem lepo poteka vse tako kot je treba, nobene zaspanosti, nobene utrujenosti....

Samo ko je pa ura 21h , 22h takrat pa mene začne česat na polno.
hysterical-1.gif

edit: @slovenet - lepo si skrajšal podpis, naredil si nekaj dobrega za spletno skupnost.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

OriginalOne

Zelenc'
4. feb 2008
24
0
1
37
Ljubljana
Zjutraj zaliman, znova in znova, pritiskam "dremaj" na Nokii. Potem lovim zadnje minute, da pridem na šiht. Ponavadi zamudim. Pa kej pozabm doma itd.. Skratka zjutraj, ne funkcioniram.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Definitivno lažje vstajam poleti, magari ob sedmih zjutraj... Tkrt je itak najlepš zuni, ni še prevroče ampak ravno prav za zbujanje s kavico na balkonu po možnosti še v pižamci (hvala bogu ker sm v bajti) in poslušat ptičje žvrgolenje...Ne pa pozimi, prvič je mrzlo, drugič je tema zunaj in po možnosti še kakšen meter snega, veter ali dež...baaaaaa...
Pa še oblečt se morš k medo, če nočeš da te zebe.
rolleyes-1.gif

Glede tega se strinjam s Tamaro, komi čakam poletje da ko se zbudiš navlečeš nase tisto majčko pa lahke kavbojke ali krilo, natakneš sandalce, pa šibej vn.
Ne pa tko k zdej, majco pod pulover, pa žabe pod kavbojke, pa dolge gate, pa volnen šal, pa rokavice pa kr naprej roke mazat s kremo, pa ustnce se ti prej izsušijo... Sama jajca, tale zima.
rolleyes-1.gif

Še parfum je drugačen poleti kot pozimi in definitivno so mi poletni bolj pri srcu. Cvetlični so itak moji
srce-1.gif
.