Nisem ravno jutranji tip, čeprav mi največkrat vstajanje ne povzroča preglavic. Če je treba vstati zgodaj, vstanem, pa bo že nekako. Prvo urco sem bolj zmečkana, potem pa že gre. Največkrat se zbudim že malo pred budilko in potem samo čakam, kdaj bo zazvonilo. Vstajam čisto odvisno od dnevnega urnika. Če ni nič kaj posebnega, se moram najbolj zgodaj zbuditi okrog 6.40. Potem pa rabim kakšnih 45 minut za svoj jutranji ritual - kopalnica, oblačenje, zajtrk, priprava stvari za odhod itd. Tiste minute sem še bolj boga, pa vsa zaspana, pa ne funkcioniram tako kot bi bilo treba, ampak ko pridem na svež zrak, sem kot nova.
Če pa vstajam kasneje, pa nimam sploh nobenih problemov. Good as new.
Spat hodim ponavadi med 23.00 in 00.00. Če pa zjutraj nimam budilke pa se sama od sebe, ne glede na to, kdaj sem šla spat, zbudim ob 8.15, brez problemov. No, če pridem ob petih, šestih domov malo potegnem spanec, vendar nisem še spala dlje kot do 11. dopoldan.
Če pa vstajam kasneje, pa nimam sploh nobenih problemov. Good as new.
Spat hodim ponavadi med 23.00 in 00.00. Če pa zjutraj nimam budilke pa se sama od sebe, ne glede na to, kdaj sem šla spat, zbudim ob 8.15, brez problemov. No, če pridem ob petih, šestih domov malo potegnem spanec, vendar nisem še spala dlje kot do 11. dopoldan.