Kaj vse imate v avtomobilu?

luciano

Guru
3. okt 2011
1.857
879
113
MB
Še moja prtljaga:

-blokec-kuli
-meter
-nož
-vžigalnik
-robčke
-parkirno uro
-kovance za par.uro
-gps
-zemljevide
-4odsevni jopiči v vratih
-duck-tape
-prva pomoč
-žarnice
-batarija
-rokavice
-dežnik
-start kabli
-vlečna vrv
-zložljiva lopata
-kombinirke, izvijač
-vrv, gurtne. trikotnik
-ključ za gume
-šparove velike vrečke za nakup
-folijo proti soncu ( poleti )
-koco ( pozimi )

Verjetno bi se še kakšna drobnarija našla, pa mi sedaj ne pade na pamet.

Ps.Pozabil sem napisat - avto karavan

Nazadnje urejeno:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Sem se pred dnevi krepko nasmejal, ko sem videl kaj prevaža s seboj na traktorju nek znanec - hobi kmet, ki je popolni antitalent za popravila strojev. Cca 30 kg orodja + "flašncug", zajlo, štrike, kladiva..., pa pravi, da mu še vseeno kaj manjka. :))
Ja če ima orodje s sabo, lahko tud kak kolega kaj pošraufa, če je sam antitalent, brez bi težje.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
A frajtonarce al pa vsaj orglic pa noben nima, za boljšo voljo, če ostaneš kje v vukojebini,

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Sem se pred dnevi krepko nasmejal, ko sem videl kaj prevaža s seboj na traktorju nek znanec - hobi kmet, ki je popolni antitalent za popravila strojev. Cca 30 kg orodja + "flašncug", zajlo, štrike, kladiva..., pa pravi, da mu še vseeno kaj manjka. :))
Ja če ima orodje s sabo, lahko tud kak kolega kaj pošraufa, če je sam antitalent, brez bi težje.

Kakšen "psihoanalitik" bi o tem znal povedati še kaj več... Kaj na temo različnih pristopov k reševanju problemov. Nekateri npr. vedo, da je ob pravilnem vzdrževanju prevoznih sredstev okvara, ki bi jo odpravljal s 30 kg orodja na terenu, skoraj nemogoča. Za te okvare, ki bi se lahko pojavile pa zadostuje par izvijačev in tri velikosti ključev, pa v skrajnem primeru še kombinirke. Ob lomu menjalnika ali motorja, pa avtovleka. Takrat tisti kup orodja, pa selotejp in sekundno lepilo tudi nima nobenega smisla
Pa o tistem pristopu, da je v prtljažniku vedno vsa kamp oprema tudi... Ob vsaj približno "organiziranem" življenju se ve kdaj približno se bo kaj zgodilo in lahko škatla s piknik opremo počaka lepo v kotu v garaži do lepega nedeljskega dopoldneva.

Ne trdim, da je moj pristop edino pravilen, ker zagotovo ni. Me pa včasih spravi v smeh pristop NNNP, pa si ne morem pomagati.

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.338
9.572
113
EU
Nobeden nima trimeterske lestvice v avtu
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.658
113
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Ne trdim, da je moj pristop edino pravilen, ker zagotovo ni. Me pa včasih spravi v smeh pristop NNNP, pa si ne morem pomagati.

GOLD
zmaga.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.837
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:

Pa o tistem pristopu, da je v prtljažniku vedno vsa kamp oprema tudi... Ob vsaj približno "organiziranem" življenju se ve kdaj približno se bo kaj zgodilo in lahko škatla s piknik opremo počaka lepo v kotu v garaži do lepega nedeljskega dopoldneva.

Tudi jaz ne trdim, da je moj pristop edino pravilen ampak zase pa vendar vem kaj mi najbolje odgovarja, ljudje imamo različno delo in navade, nekateri smo marsikdaj tudi zelo spontani. Mimogrede imam znanca, ki ima stalno v avtu ribiško opremo.
Lahko vam je hecno čeprav ne razumem zakaj. Nekateri imajo vedno neko nujno potrebo po posmehovanju nekomu, ki ima drugačno življenje in navade od njih, ker so prepričani, da so edino njihov življenjski stil ter navade pravilne in tudi, če se jim poizkusi razložiti kako in zakaj še vedno terajo svoje.

Nazadnje urejeno:

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
To nima veze s posmehovanjem, prej s pravim pristnim humorjem. Kot rečeno, me prav nič ne moti kaj prevažaš v svojem avtu. V mojem se pa to ne more zgoditi... Samo tisto, kar je nujno.

Kamele0N

23. jul 2008
42.059
5.658
113
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
To nima veze s posmehovanjem, prej s pravim pristnim humorjem. Kot rečeno, me prav nič ne moti kaj prevažaš v svojem avtu. V mojem se pa to ne more zgoditi... Samo tisto, kar je nujno.

Ne trdim da mormo met vsi enak humor....sam nekateri ocitno jejo gobe vsak dan v taksni inu drugacni varjanti...posledicno se potem ne upajo sprostit v druzbi...da jim kaj ponesreči ne bi ušlo
smile-1.gif

Pač nekdo s katerim se ne bi upal it na koncert...da me potem after ne bi zadavu
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.059
5.658
113
Jaz ob tvojih nimam te potrebe....a vidš kok si indoktriniran
tongue-1.gif

Dej raj mehkega povab na drink....da ne bo travm ker mu kup orodja v gepeku ne pomaga popravt G IV
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:

GOLD
zmaga.gif

Ja glej, človek mora biti pripravljen, če nenadoma na mengeškem polju samoljoti NATA začnejo odmetavati ameriške padalce
evil.gif