Kakorkoli nove službe ne iščem, saj sem v preteklosti službo nekajkrat že zamenjal in dobro poznam pot in sranja, ki spadajo zraven. Kamorkoli prideš na novo, si začetnik, plača seveda primerna začetniku. Pogodba za določen čas s poskusnim delom. Ne veš kam greš in med kakšne ljudi. Iz preteklosti imam slabe izkušnje, zato sem se odločil, da bom tukaj vztrajal dokler bo zadeva funkcionirala. Plača ni slaba, službeni avto in popolna svoboda glede samega dela. Če bo vse skupaj v bližnji prihodnosti crknilo, bom seveda takoj naslednji dan iskal drugo službo. Trenutno pa mi to ne diši, saj tudi nimam časa in ne volje za resno iskanje.
Trenutno me zanima samo to, ali je šef dolžan po zakonu izplačati svoj dolg do zaposlenih preden se podpišejo nove pogodbe? Ker v primeru, da nas namerava sprehoditi za nekaj tisoč €, nisem prepričan da bom novo pogodbo podpisal. Vsekakor bi rad vedel kakšne opcije so mi na voljo in s kakšnimi kartami igram. Glede na samo situacijo, vem da so moje karte usrane, zato je potrebno partijo z usranimi kartami čim bolje odigrati.
Trenutno me zanima samo to, ali je šef dolžan po zakonu izplačati svoj dolg do zaposlenih preden se podpišejo nove pogodbe? Ker v primeru, da nas namerava sprehoditi za nekaj tisoč €, nisem prepričan da bom novo pogodbo podpisal. Vsekakor bi rad vedel kakšne opcije so mi na voljo in s kakšnimi kartami igram. Glede na samo situacijo, vem da so moje karte usrane, zato je potrebno partijo z usranimi kartami čim bolje odigrati.