Kaj kupovati v Lidlu, Hoferju, EuroSpinu....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Včeraj mi je prišel "v roke" hoferjev sadni jogurt. Po pregledu sem prebral da ga dela Mlekarna Celea. Očitno so tudi že s tujci prišli "skupaj " in ne samo z najboljšim sosedom in podobnimi....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:

Se pa pozna zelo, ko poln voziček stranke pred mano stane v Merkatorju stane 70€ v Lidlu pa 40 (izdelki verjetno niso primerljivi ampak vseeno
wink-1.gif

Poln voziček v Mercu ali Šparu je lahko 200€, v Lidlu pa 70.
hysterical-1.gif
In ja, kvaliteta je povsem primerljiva, dosti stvari je v Lidlu boljših.

Sam kupujem tako:
- 80% Lidl
- 10% Špar
- 10% lokalni Mercator

Se pa včasih držim prav za glavo, ko grem po večih trgovinah. V lidlu za 10€ nesem ven polno vrečko, potem grem pa v Merca po par stvari, ki nanesejo 15€.
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Lidl in hofer me ne prepričata niti s kvaliteto, običajno pa niti s ceno zelenjave-je pa res da ne kupujem tega pogosto . Sadje je druga pesem.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz tudi samo še v Lidla hodim, v Tuš po kako meso do mesarja, kakšno -50% akcijo izkoristim, pa v Tuš C&C po pijačo.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Tudi midva (no, jaz bistveno manj), večino nabaviva v Lidlu. In ko na parkirišču vidim še kakšnega tujca (nemca, avstrijca), si lahko mislim samo:če je za njih dobro (višji standard), ni hudič da ne bo tudi za nas.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Eurospin je zakon. Čeprav tud Hofer daleč od tega da bi bil slab. Lidl mi pa nekak ni.
Se spomnem iz Nemčije.. Lidl trgovine so bile bolj zanemarjene, folk pa bolj low-life...

Žal so Eurospinove trgovine in pakiranje izdelkov v tipični italijanski cheap grafiki, zato morda občutek cenenosti...

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Meni je hofer vsekakor boljši od lidla. Sicer je to stvar okusa, vse pač v nobeni trgovini ni za kupit. Včasih je pač treba kaj vzeti probno, ni druge. Drugače pa tudi jaz opažam, veliko tujcev prav pred hoferjem, bi rekel precej več kot pa kakšen interspar,mercator,tus...
Pa mi ne delujejo low
17758-icon_confused.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Najraje v Lidl
cheer.gif

V teh dveh trgovinah kupim vse, razen tistih nekaj stvari, ki so zgolj in samo v Sparu
crazy1.gif

Hofer: 60%
Lidl: 30%
Spar: 10%

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Zadnjič odprem friđider, pa neka serija jogurtov not. Lačn ko pes pograbim tri komade in jih dobesedno
spožerem kot volk in lih pravim kak so dobri, da tisti z lidla se nemorejo primerjat. In bili so kupleni v lidlu...
Avstrjiskem.

Mam občutek da nam tu dol na jugo samo trash filajo.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Ma navadna vodi je pa vsaj pri nas najcenejša iz pipe. Jaz vake toliko kupim flaširano, če sem na terenu, za domačo uporabo pa kar lepo voa iz pipe. Vsaj pri nas je še vedno odlična za pitje.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V steklenici 0,33 je ta napitek neprimerno boljši kot pa v piksni 0,5. Kot da ne bi šlo za istega proizvajalca in identično pijačo...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bikovi prašniki...
Tudi v Hoferju je voziček komot 80 in več EUR...
NAjbolj me je "prizadelo", ko sem za podobne vsebine v vozičku v TUŠu odkartal krepko čez 100 EUR, Hofer pa je ponavadi 80 do 85 EUR...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Kupujem izključno na Šparu, Hofer le jogurti, pistacija, ...na splošno v redu trgovina. Meso (od perja) izključno kupujem v Perutnini Ptuj. Mercator za silo, če zmanjka kruha. Lidl sem hodil kar nekaj časa, zdaj že kakšno leto ne, ker je trgovina za reveže (tud une v glavi), še vsakič se je nekdo skregal, zarad cene, gneče, besede, obnašanja trgovca, neverjetno. Eurospin, hodim na 3 mesece izključno po 1 izdelek, ni zame, sicer je daleč najslabša trgovina. Vsi izdelki imajo konzervanse, če gre za oreščke, ki pa nimajo kon., so pa lahko gnili, skratka obup.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Slučajno sem se spomnil; v Eurospinu je enkrat ženska pojedla cel paket žemljic, skupaj s paketom sira in paketom salame in to še preden je pršla do blagajne. Toliko o mentaliteti kupcev.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Meni se zdi, da je vseeno, kje kupuješ hrano, za večje nakupe pri nas Interspar, malo manjše Hofer, Mercator pa za tja in sem kak izdelek, ker je najbližji.
Hofer me je razveselu s sladkarijami, Interspar zelenjava (velika izbira), mercator (manjši nakupi, dobiš pa vse v tako majhni trgovini.

Zmaga pa Hofer glede blagajne, hitrost je neverjetna, nikol pa ne bom pozabil, kaj je ena ženska naredila na blagajni, dobesedno je kupljene izdelke pometala v voziček oz. vsaj po 10 mini izdelkov je porinla v voziček, a ni škoda.

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Lidl: Hm, ja, Fanta, Coca Cola 0,5l/65 centov, kok je v ostalih trgovinah?

Pozabil še na tista pakirana cheesburger-ja in pa piščančja, včasih kar paše nekaj kompletov pohrustat.

Nazadnje urejeno: