Kaj kupovati v Lidlu, Hoferju, EuroSpinu....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No prvi rezultati
smile-1.gif

Lidl voda brez okusa z roza zamaškom je zanič. Iščem boljšo.

Lidl radler Grafenwalder v piksni je....no, spije se, ampak je medlega okusa.

Ni nevem kaj...ampak tudi moja plača zadnje čase ni
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi vode brez okusa (torej "pobarvane" vode) imajo precej različnen okus.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
glavnino kupujeva v šparu se mi zdi kvaliteta/cena najboljše razmerje

hofer-rakci za kake tajske nudlce,druge zmrznjene ribe,argentinsko meso(kar dobro glede na ceno,ni pa to t bone)
lidl-skret papir,robčki,perlenbaher pivo za kake delavce ali ne prav posebne goste,ananas,čipsi,lazanja
spin-vse testenine,siri,jogurti

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.048
448
83
tam ko se terc po tori rola
Lidl, amen. Na kratko, kar se mene tiče. Seveda pa ne vse. Čokolade so v Hoferju boljše.
Je pa svakinja bila odločno proti vsaki robi iz Lidla. Da ona pa že ne bo jedla take robe, ki ziher ne velja, če je tako poceni. Dokler je nisem vrgel na finto. Samo ovitek sira sem menjal, pa ga je tako hvalila, de je bilo kar joj. Predsodki, ljudje, sami predsodki.

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
ni navadna voda, je v bistvu mineralna brez mehurčkov...tako kot radenska brez...meni je ravno ta "okus" vsec
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik nexi pravi:
ni navadna voda, je v bistvu mineralna brez mehurčkov...tako kot radenska brez...meni je ravno ta "okus" vsec
smile-1.gif

Aha, torej sem napačno kupil
smile-1.gif
Hotel sem navadno ala Jana, ta mi je najboljša za pitje

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Pa je kdo kaj računal, koliko prihranite v Lidl/Hofer, napram Merc,Tuš,Spar?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Pa je kdo kaj računal, koliko prihranite v Lidl/Hofer, napram Merc,Tuš,Spar?

Pri nekem vecjem nakupu zagotovo 20eur. Midva zdaj precej manj pustiva v trgovini, kot prej v Sparih, da o Mercatorjih ne govorim.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Po občutku bi rekel da dost več nesem iz Hoferja kot iz Mercatorja, nisem še pa računal, me prav zanima kolk je v resnici na konc številka. Drugač tud te naše dobre znamke niso več kar so ble. Zadnjič sm kupil od naturete kumarce vložene, vse mehke in čudnega okusa.
crazy1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
moja lista:

1. LIDL
2. HOFER
3. SPAR
4. MERCATOR
5. TUŠ
6. EUROSPIN

Imamo to srečo, da imamo v radiju 1km LIDL, HOFER, MERCATOR, TUŠ...edino EUROSPIN je dlje.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Dokler se je kupovalo v Merkatorju, se je računalo nekje nad 300 do skoraj400 € mesečnega prispevka za hrano (kupovalo se je na piko).
Ko sva presedlala na Kombinacijo Lidla in Tuša se je računica po pregledanih računih zmanjšala krepko preko 100€.
V Tuš se gre večkrat (hitropokvarljiva hrana) v Lidlu se dela zaloga preverjene hrane.
Že samo pivo Deep, ki se ga poleti kar nekaj steče po grlu, je kar občutno cenejše in še vedno dovolj kvalitetno, za njim ne zaostajajo tudi ostale pijače in kar lep del priboljškov.
Hoferja in Eurospina nimam v bližini, se pa niti nebi znašla na seznamu priljubljenih, če zanemarim čokolade s Hoferja, ki so dobre od preverjenega, pa 24" pc ekran iz ene zadnjih akcij, ki je fenomenalen in odtehta svojo ceno v primerjavi s konkurenco
wink-1.gif

Se pa pozna zelo, ko poln voziček stranke pred mano stane v Merkatorju stane 70€ v Lidlu pa 40 (izdelki verjetno niso primerljivi ampak vseeno
wink-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Nexi ima tako dober okus za hrano da bi kar svoj želodček v njen hladilnik preselil... pa še hvali se da je sama.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

V Lidlu recimo sva kupila tudi komplet nožev v stojalu... cena je bila smešna, 13€ pa sva rekla no pa probajva, itak drugače daš za en nož toliko... in noži so... full dobri!

kupila sva tudi gnojilo za travo in travo. zakon je. in pol ceneje kot recimo bauhaus, obi...

kupila sva dvigalke za avto, 11€ so bile in so pač takšne kot vse ostale le dosti cenejše...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kakšna je cena Deepa v lidlu? Mislim, da se vseeno bolj splača kupit gajbo SBudget ali pa Mercator piva, ki je isti in je v bistvu malce lažji (4% alkota) Union in je kar ok za pit, cela gajba pa pride 8.90€. Furamo to v študentu že kakšno leto in pol...

Drugače pa v Lidlu je super Chop Suey, vržeš v mikrovalovno ali pa še boljše ga v piskru pogreješ in imaš za 3 minute pripravljeno čisto solidno kosilo (riž, omaka, puran).

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.048
448
83
tam ko se terc po tori rola
Ni ravno špecerija, pa vseeno... Hoferjevi motoristični škornji za 35 evrov, me držijo že četrto sezono. Udobni za nosit, obraba še ni vidna. Ostala moto roba enako. Pač v času akcije prehodni artikli. Boof je v Louisu 16 evrov, v Kik-u pa sem dal zanj 1 evro. En evro.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tista voda z okusom je res zanič iz Lidla!
V hoferju je pa zelo OK
cheer.gif

Pač stvar okusa.
Zahajam le še v Lidl in Hofer.
Mercator odpadel že zdavnaj. Špar pa če je kaka stvar ki je ugodna (akcija)