Kaj kupovati v Lidlu, Hoferju, EuroSpinu....

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
467716-post_slo.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
A je kdo že probal Paello v Hoferju, sem bil danes tam pa mi je v oči padla samo nisem šel takoj domov in bi se mi odtajala preden bi domov prišel. Drugače pa vse kupujem v Hoferju ali Lidlu in se mi zdi da veliko več prinesem domov za isti denar kot v šparu ali merkatorju. Marmelade so odlične v Hoferju in pa slivovi cmoki edini, ki imajo celo slivo noter
zmaga.gif

22. jul 2007
13.575
1.757
113
124
lidl 3/4 fasunge, ostalo pa po vrstnem redu hofer, spar, tuš, mercator, drugače v mercatorju nabavljajo fasungo direktorji, eurospinu-italjančkom pa ne zaupam in se zelo redko zmotim da grem not pogledatLPWWY

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kar se vode tiče...če si v LJ potem pij ono iz pipe..daleč najboljša, pa tudi glede cene ne bo problema.

Sam lidla praktično ne poznam (bil 2 x noter..pa ne zaradi hrane), v Eurospinu sploh še nisem bil, gremo pa vsaj 1 x mesečno v hofer..sladkarije, sir, meso za žar, mešanice za peko kruha, kaki sokovi...praktično ne poznam nobenega, ki nebi bil zadovoljen z njihovimi stvarmi..je pa stvar okusa..tako da..parkrat kaj kupiš pa vidiš kaj je OK (aja..edino mleka ne kupujemo tam ker ima nek čuden okus - MIlfna..po drugi strani sir in jogurti (sadni) so pa super.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tudi jaz vsakega ki poznam je zadovoljen s temi trgovinami.

Jaz recimo edino v Spina ne grem nikoli, ker mi nekako ne potegne. Včasih so Slovenci na veliko hodili v Spina čez mejo pa vsa jajca dam vlačili.

Kar pa se Lidla tiče, sem se ga pa sama navadila v Nemčiji, tam druge trgovine namreč ni, oz. je Lidl in potem še ena trgovina, za katero ne vem kako se ji reče, je pa kao malo višjega cenovnega razreda. Tam trgovin ala Mercator, Interspar ipd. ni in Lidl je the best.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Tudi jaz vsakega ki poznam je zadovoljen s temi trgovinami.

Jaz recimo edino v Spina ne grem nikoli, ker mi nekako ne potegne. Včasih so Slovenci na veliko hodili v Spina čez mejo pa vsa jajca dam vlačili.

Kar pa se Lidla tiče, sem se ga pa sama navadila v Nemčiji, tam druge trgovine namreč ni, oz. je Lidl in potem še ena trgovina, za katero ne vem kako se ji reče, je pa kao malo višjega cenovnega razreda. Tam trgovin ala Mercator, Interspar ipd. ni in Lidl je the best.

Aldi = Hofer
Sam sem največ v Hoferju in mislim da imajo boljše izdelke kot v lidlu. Kruh (bagete) pa kopujem v Mečkatorju, ker drugje imajo stare in ne dobiš svežih. V smrekico ne hodim po nič, mi pa kolega pravi da imajo najboljše meso...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
...praktično ne poznam nobenega, ki nebi bil zadovoljen z njihovimi stvarmi..je pa stvar okusa..tako da..parkrat kaj kupiš pa vidiš kaj je OK (aja..edino mleka ne kupujemo tam ker ima nek čuden okus - MIlfna..po drugi strani sir in jogurti (sadni) so pa super.

zmaga.gif
( podobno men k razlika alpsko pa od LJ mlekarn 3,5)

Drugač pa ricotta ( ovčji sir ) is eurospina je
cheer.gif

Edin meso je bl tko tko....ok razn argentinski in ostali stejki zmagajo...za kak piknik pa roštiljado je treba pa pač v Eleclerk al pa k privat mesarju skočt....je drago ampak odtehta

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nekako ne zaupam vodi iz pipe ker sem v novem 3/4 praznem bloku
rolleyes-1.gif

Kaj pa kruh? Za dober kruh mi ni škoda €vrčkov. Kupujem polbelega Hribovca ali Jelena. Kaj podobnega v Lidlu/Hofru?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako je s kvaliteto in E-ji

kvaliteta (v Lidl, Hofer, Eurospin) ponavadi še kar (in po mojem osebnem mnenju tudi v takšnem rangu), kar se pa E-jev tiče:

v Lidl: - nobeden
v Hofer: - eden
v Eurospin: - tudi eden
v Spar. - nobeden
v Mercator: - eden

tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Lidl voda brez okusa z roza zamaškom je zanič. Iščem boljšo.

hysterical-1.gif

ti se kar rolaj.... eno leto sem imel priložnost for free piti več vrst navadne vode (slovenske). Sicer je ne kupujem v trgovini.
Ti lahko povem da je kar nekaj razlike med njimi.Takrat mi je zapasala Oda ((zala, edina, tiha..). POtem sem zaradi tega še union opustil.....

K temi: Do BTC imam nekaj km, lo leclerca nekaj več.
vleclercu se oglasimo mogoče enkrat na mesec in takrat pustimo kakšnih 100 evrov, ostalo pa hofer in včasih lidl in Eurosp.
Hofer: sadje, ribe, čips in podobno, sladoled,tune,, radler, pivo, elektronika....
lidl: navadni jogurti, čokolade, praške naj bi po UVP ? imel najboljše praktično,
Es: sladoled obvezno (2 litrski, pistacija, turški med in ? obvezno), siri, sadni jogurt.

Dolgo sem prisegal na slo izdelke, potem ko sem ugotovil da tujci bolje plačajo slovenske proizvode kot slovenci in hkrati ceneje prodajo kot slovenci sem presedlal k tujcem. To se je delno najbrž zgodilo tudi zaradi tajkunov, med katerimi sta samo dva izmed njiju po zadnjih podatkih odnesla 100+ mio(se pravi vsak slovenc vsaj 50 evrov?)...

Kamele0N

23. jul 2008
42.377
5.651
113
Pa v hofer se splača it po une sirove grisine če maš kako žurko....so dobri za popizdit

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Nabavlja izklucno zena,sam nimam casa za trgovine...
Ona pravi tako :
60% nakupi v Hoferju
35% v Lidlu
3% v vaskem merkatorju
Ostalo malo tu malo tam.
Ker zivimo na meji nam je Lidl iz Italianske Gorice blizji zato hodi tja,je pa zanimivo da je kar precej izdelkov v Italianskem Lidlu ki jih v Slo. Lidlu ni...naprimer pivo Finkbrau 0,33 v steklenici ga pri nas ni,jaz pa ze par let ne pijem drugega kot samo to.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Meso, mleko in 90% zelenjave je domace oz doma pridelano od soseda. Se pa, od oka, pozna mesecno 50€ manj, od kar hodima v evrospin. Meni je beden sam je ceneje. Se najraj mam hoferja ampak je dalec, tako da redko tam kopujemo. Se pa ze gradi v blizini. Spar, merkator se zelo redko obiskuje. Dejstvo je, ce spremljas reklame, se pozna pri gnarji. Ne hodim pa zato v starcuno, ki je pol ure voznje stran. Pa das pol za gorivo in si na istem. Mogoce sam to. Izogibava se trgovskim izdelkom ala baget, merkatorjevim, tusovim. Preverjeno slabsa kakovost.

Dorjan

Pripravnik
22. avg 2009
33
0
6
Koper
Sadje ,mleko je tudi poceni , sir ,soki (džus) ,kruh npr.hleb je nekaj čez en euro in še marsikaj .

Lep pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.048
448
83
tam ko se terc po tori rola
No, jaz imam Eurospin 20 km stran, tako da po tej logiki odpade.
Pred nosom pa imam Spar, Tuš, Hofer in Lidl.
Merkator odpade. Tam kupuje inteligenca, vsaj tako je Jankoviæ trdil svoje dni. Naj, če jim visoke cene niso ovira.
Tuš mi nekako ne sede. Spara sem se skoraj odvadil, ker zahajam večinoma v Lidl, malo pa tudi v Hofer. Ampak vseeno manj, kot v Spar.
Ko je kje akcija, pač grem tja. Je pa fino malo vedeti vsaj približne cene pri konkurenci. Mleko v Lidlu, čeprav mi zadnje čase Hoferjevo malo bolj diši. Govorimo o trajnem mleku. Kruh v Sparu -en tak črni hlebec. Sicer malo dražji, ampak okuuusen.

Kamele0N

23. jul 2008
42.377
5.651
113
Pravkar pijem pšenično pivo Grafenwalder ( weissenbier).....iz Lidla....je pa odlično
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Prečekiral še Hofer
smile-1.gif
po prvem vtisu imajo res nekoliko boljšo robo kot Lidl in tudi nekoliko dražjo.

Radler je prav tako 0.45€, firma je pa druga, Karlskrone
zmaga.gif

Nekako je Hofer znotraj bolj simpatičen kot Lidl
17758-icon_confused.gif

Do EuroSpina mi še ni uspelo priti
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Hofer me je malo razočaral s predpečenim krompirčkom. So zamenjal dobavitelja in sedaj je krompir masten ko hudič, peče pa se v actifryu
frown-1.gif

Drugače pa večinoma nabavlam v Hoferju.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
meni načeloma ne dela nobena štacuna nič problemov, edino vode navadne ne morem iz Hofra in Lidla, pa navadnih jogurtov v Hoferju (v Lidlu še nisem kupila), bljak, sadni full dobri, navadni pa ogabno.

je pa pohvala sladoledu v Hoferju. Sem zadnjič kupila stračatelo neka Premium zadeva in me je šokiralo, ker nisem potrebovala počakat 2 minutki, da sem lahko zapičila žlico notr in naložila v šalčko.Tako dobro mehak, da ga bom šla še nabavit. Pohval pa tudi za sorbet, omamna okusa marakuja in mango, sicer brez dodatka alkota, ampak to človek lahko sam doda, če mu paše.

Bom pa redno hodila sedaj v Tuš cash & carry, k sm ga zdej odkrila skoraj zraven flata, kjer živiva. Občano pa ostali dobijo obisk