Pred časom sem naredil ingverjevo pivo, po 2h receptih.
Eno je motno mlečne barve, izrazito po ingverju, fermentiralo se je skupaj z zmletim ingverjem in limono, alkohol 9%.
Drugo pa le narezan igver, prevret cca 15 minut, v steklenico dodan sok limone, po 2h tednih fermentacije dodan bentonit za bistrost, še 2 tedna bistrenja in flaširanje.
Rezultat po 1 tednu staranja, Ingverjev šampanjec, 12+ alkohola...
Ja, oboje fermentirano s šampanjskim kvasom.
Eno je motno mlečne barve, izrazito po ingverju, fermentiralo se je skupaj z zmletim ingverjem in limono, alkohol 9%.
Drugo pa le narezan igver, prevret cca 15 minut, v steklenico dodan sok limone, po 2h tednih fermentacije dodan bentonit za bistrost, še 2 tedna bistrenja in flaširanje.
Rezultat po 1 tednu staranja, Ingverjev šampanjec, 12+ alkohola...
Ja, oboje fermentirano s šampanjskim kvasom.
Nazadnje urejeno: