Citat:
Uporabnik HafnerMa pravi:
Nekarbonizirano pivo ti da zgolj nek občutek, kaj bo ratalo. Če ti je všeč že zdaj, te bo verjetno pravilno karboniziran in lepo odležan odpihnil
Hvala!Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Lep uvod v BIAB je partal mash. Zaviješ specialne slade v vrečo, ženine štumfe, bilokaj in jih potunkaš v mrzlo vodo, potem pa segrevaš do 70 stopinj, nato dodaš osnovo iz ekstrakta in hmeljiš.
Nameravam kupit 2 inox soda 50 L za vino, ki bosta za fermentor...Citat:
Uporabnik bluefossil pravi:
Če meniš, da boš v prihodnje kuhal večje količine, potem bolje 50.
Citat:
Uporabnik rookie pravi:
Nameravam kupit 2 inox soda 50 L za vino, ki bosta za fermentor...Citat:
Uporabnik bluefossil pravi:
Če meniš, da boš v prihodnje kuhal večje količine, potem bolje 50.