Evo jutri kuham belgijskega tripla
6.5 kg pilsen
800 g cara 20
500 g candy sugar
15 g magnum (60 min)
38g Hallertau Mittelfruh (15 min)
38g Hallertau Mittelfruh (5 min)
Mash 67 stopinj 75 min, mashout 10 min 75 stopinj.
Kvas mangrove jacks M31 (belgian trippel), 20 g (dva paketka) temperatura fermentacije 23 stopinj.
Candy sugar bom dodal v boil (5 min)
Kako se vam zdi??
OG: 1.080
FG: 1.011
ABV: 9 + 0,5 karbonizaija = 9,5%
IBU: ca. 30
SRM: 5
6.5 kg pilsen
800 g cara 20
500 g candy sugar
15 g magnum (60 min)
38g Hallertau Mittelfruh (15 min)
38g Hallertau Mittelfruh (5 min)
Mash 67 stopinj 75 min, mashout 10 min 75 stopinj.
Kvas mangrove jacks M31 (belgian trippel), 20 g (dva paketka) temperatura fermentacije 23 stopinj.
Candy sugar bom dodal v boil (5 min)
Kako se vam zdi??
OG: 1.080
FG: 1.011
ABV: 9 + 0,5 karbonizaija = 9,5%
IBU: ca. 30
SRM: 5
Nazadnje urejeno: