Južnjaki in 'Dežela'

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Čehe, Madžare in Poljake so zjjebali Rusi, nas pa SFRJ

SFRJ ze dolgo ni vec.... stanje pa vedno slabse...

torej vas je nekdo drug "zjebal"
wink-1.gif

Imaš prav, zajebali smo se sami najprej z SHS, nato pa še z YU! Takrat smo pljuvali čez koroške Slovence, ker so se odločili za Avstrijo. Danes sem prepričan, da bi večina iz SLO podpisala za A in ne za YU
Vprašaj danes preostale koroške Slovence kako se imajo v ljubi jim domovini.

Izgleda da ti nekaj veš, kar drugi ne?
Najbrž ne. V bistvu so čefurji na rodni zemlji. Niso priseljenci pa so vseeno vredni ene pol dreka. Jih par poznam. Zato najbrž v Avstriji neradi govorijo slovensko.
Čez mejo v Italiji je isto.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.901
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

wink-1.gif

Imaš prav, zajebali smo se sami najprej z SHS, nato pa še z YU! Takrat smo pljuvali čez koroške Slovence, ker so se odločili za Avstrijo. Danes sem prepričan, da bi večina iz SLO podpisala za A in ne za YU

Najbrž ne. V bistvu so čefurji na rodni zemlji. Niso priseljenci pa so vseeno vredni ene pol dreka. Jih par poznam. Zato najbrž v Avstriji neradi govorijo slovensko.

Vseeno živijo življenje v urejeni državi, kjer jim nihče nič noče. Imaš pa povsod jamrače, ki jim nikoli ni prav.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

wink-1.gif

Vseeno živijo življenje v urejeni državi, kjer jim nihče nič noče. Imaš pa povsod jamrače, ki jim nikoli ni prav.

v bistvu nimaš prav.ker jim po avstrijski zakonodaji pripadajo dvojezične table jih veliko slovenskih zaselkov še danes nima.čeprav haiderja ni več jih pa vseeno ne pustijo pri miru.škoda da nikogar ne poznaš bi ti lahko iz prve roke povedal da so manj vredni kot pa gasterbajterji iz bosne.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Nima veze a so več vreni kot bosanci al ne. Veze pa ma, da so opazno manj vredni od "pravih" Avstrijcev. Enako kot sem že napisal je v Italij (tudi poznam nekaj zamejcev)i, npr. glej Link

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Malce se umiri in globoko dihaj. Vzemi si čas, saj bo minilo. Misli na svoje zdravje.

Sej ti cmeras ne jaz. Jaz brez custev napisem, teb pa srce poka. Ti bi me rafiral, ker drugega ne zmores. Jokica

Nima smisla!!!
Si pa eden redkih, če ne celo edini, ki pljuva, žali, grozi tukaj sodelujočim. Če bi bil jaz moderator, bi bil Softi že dolgo zgodovina na Alterju. Ker pa je izgleda tebi dovoljeno precej več kot drugim, pa je stanje takšno kot je.

Naj tisti ki zna, naredi anketo o tvojem obnašanju tukaj gor, pa da vidimo kaj si forumaši mislijo glede tvojega obstoja na Alterju

Kje grozim, pljuvam, zalim?
A sam sodelujocim, ne vec celi naciji?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

wink-1.gif

Jup. Dvojezicne table jim ponoc montirajo, v sffj pa so jih trgal stran
Pa sole in urade jim odpirajo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Moj star ata je pa prostovoljno za relativno dobro plačilo, delal na neki gradnji, pa ker je bilo doma več otrok, so dobili ,,karte,, ,za sladkor, sol, moko, olje.......ne prej in ne pozneje, do ene 1960, niso živeli tako,

Torej, če te prav razumem, se je tvoj star ata prostovoljno udninjal sovražniku, okupatorju naše dežele in mu s tem še pomagal pri njegovi raboti ??? To, dragi moj, je v vsaki normalni državi nacionalna izdaja in predvidena kazen šus v glavo!

Predvidevam, da si se sam leta 1991 udninjal JLA in ji pomagal utrjevati njene položaje ?!
stupid-1.gif

Šus v glavo, praviš zato, ker je človek pošteno delal, ......ja, zato so pa bli povojni poboji,zaradi takšnega razmišljanja, če še danes eni napol pastirji, preko računalnika, take izjave dajejo, se sploh ni za čudit, če so takrat takšne svinjarije dogajale, ja , čisti balkanizem ,:kolji in streljaj,......pfuj benti gamad čobansko zaostalo primitivno krvoločno,...že druga vojna mimo, pa bi še kr pobijali nedolžen narod, pfuj
10.gif
.......po 70letih, še kr trdi, da so jih premalo postrelili, govno sadistično, podn od podna, še skrivaš ne, da bi še več slovenskega naroda postrelil,........ka je kej tvoj star ata, v tistem letu delal, aaaa?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

Kolk jih je emigiralo v Slovenijo?

In zakaj bi nekdo, rojen v Avstriji, sploh govoril slovensko?

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Nima smisla!!!
Si pa eden redkih, če ne celo edini, ki pljuva, žali, grozi tukaj sodelujočim. Če bi bil jaz moderator, bi bil Softi že dolgo zgodovina na Alterju. Ker pa je izgleda tebi dovoljeno precej več kot drugim, pa je stanje takšno kot je.

Naj tisti ki zna, naredi anketo o tvojem obnašanju tukaj gor, pa da vidimo kaj si forumaši mislijo glede tvojega obstoja na Alterju
Dej, nehaj, ....so nam Žajfo nagnali, pa Suzico, če pa še Softija, ka boš pol še tu gor delal, .......bo ja bolj zanimivo Stanovnikove govore poslušat
evil.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Moj star ata je pa prostovoljno za relativno dobro plačilo, delal na neki gradnji, pa ker je bilo doma več otrok, so dobili ,,karte,, ,za sladkor, sol, moko, olje.......ne prej in ne pozneje, do ene 1960, niso živeli tako,

Torej, če te prav razumem, se je tvoj star ata prostovoljno udninjal sovražniku, okupatorju naše dežele in mu s tem še pomagal pri njegovi raboti ??? To, dragi moj, je v vsaki normalni državi nacionalna izdaja in predvidena kazen šus v glavo!

Predvidevam, da si se sam leta 1991 udninjal JLA in ji pomagal utrjevati njene položaje ?!
...Šus v glavo, praviš zato, ker je človek pošteno delal, ......ja, ...
Za Švabe, jaaaa ...
10.gif

Citat:
ka je kej tvoj star ata, v tistem letu delal, aaaa?
Za partizane, ja !
srce-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.901
113
Ne berem vsega na Alterju, ampak nikoli nisem opazil da bi tisti Žajfa koga napadal tako kot dela Softi. Zakaj je bil Žajfa skenslan?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Ðizs, kaj šele si zaslužijo tisti, ki so sprejeli orožje iz rok okupatorja.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ne berem vsega na Alterju, ampak nikoli nisem opazil da bi tisti Žajfa koga napadal tako kot dela Softi. Zakaj je bil Žajfa
skenslan?
Moderatorji so imeli delo z njim, delo jim pa ne diši.....
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.901
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spet polno žalitev in pljuvanja po Slovencih. A bo kdo kaj reagiral, a je mogoče Jankoviæ moderator?

Glede na nick, moraš biti res en velik slovenec.
roza.gif

Glede na prebrano, o tebi, te ne človek ne more jemati resno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

stupid-1.gif

Šus v glavo, praviš zato, ker je človek pošteno delal, ......ja, zato so pa bli povojni poboji,zaradi takšnega razmišljanja, če še danes eni napol pastirji, preko računalnika, take izjave dajejo, se sploh ni za čudit, če so takrat takšne svinjarije dogajale, ja , čisti balkanizem ,:kolji in streljaj,......pfuj benti gamad čobansko zaostalo primitivno krvoločno,...že druga vojna mimo, pa bi še kr pobijali nedolžen narod, pfuj
10.gif
.......po 70letih, še kr trdi, da so jih premalo postrelili, govno sadistično, podn od podna, še skrivaš ne, da bi še več slovenskega naroda postrelil,........ka je kej tvoj star ata, v tistem letu delal, aaaa?

A pol je deset dnevna vojna pickin dim? Je cse skup farsa?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spet polno žalitev in pljuvanja po Slovencih. A bo kdo kaj reagiral, a je mogoče Jankoviæ moderator?

Glede na nick, moraš biti res en velik slovenec.
roza.gif

Glede na prebrano, o tebi, te ne človek ne more jemati resno

Kok ti lezes v rit juznjakom ko dol delas biznis? Al si glasen kako bi moral bit svaba in jest wurst ne pa cevape