Južnjaki in 'Dežela'

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Turki niso nikoli problem, sploh pa 30 let nazaj.

Poznam vsaj 10 berlinskih gasterbajterskih družin, tako srbskih, bosanskih kot slovenskih in že pred 30-imi leti so se otroci bali malih turkov, ker so jih "terorizirali". Isto kot avtohtone Nemce.

Za srbe in bosance (če si z bosanskimi mislil nekoč Srbe, danes muslimane a.k.a. Bošnjake ali le Srbe iz Bosne
evil.gif

Če z zadnjim ciljaš name si se uštel.

Jaz sem vedno bil za to, da je čimveč pedrov, saj tako ostane več žensk za nas normalne.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kasius ima point, sicer malo radikalen ampak ga ima.
Dejstvo je, da je ta slovanizem bil povelicevan s strani komunajzarjev iz polpretekle zgodovine, mi svi braæa...

Tako so nas ucili tudi v OŠ. Ampak meni ne bo nihce tupil, da sem v krvni zlahti z nekim æombetom iz montenegro ali BIH hribov, med menoj in njim ni ene podobnosti.

Jugoslavija je bila itak umetna tvorba nekih psihopatskih idealistov in naše navade ne gredo skupaj z navadami Balkancev, jebiga.
Zato se je zgodila tudi vojna. Če gledas kulturno izrocilo je lahko vsakemu jasno komu smo blizje, ze po narodnih nosah, nacinu gradnje, plesu konec koncev...

Moj priimek je dokazano germanskega izvora in nimam veze z nekimi "Spasojeviæi" s centralne Srbije, ravno tako veliko mojih prijateljev, korenine segajo v Nemcijo, Italijo...

Obmocje Slovenije, ce pustimo ob strani zakonske zveze ex - Yu zakonov, je mix Venetov, Germanov, Obrov, Avarov.

Čefurizem, slovanstvo in le tega povelicevanje je tema zadnjih 70-80 let.

Se dobro da se je "slovanstvo" in slovenstvo zacelo malo prej kot pred prvo svetovno vojno.
bonk.gif

Ja, 'samo' dobrega pol stoletja prej...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Hja, o tem, od kdaj smo Slovenci Slovenci, lahko debatiramo. Verjetno res nekje od pomladi narodov 1848 dalje.

Drugače nam je pa baje Trubar prvi povedal, da smo Slovenci, samo vprašanje, koliko s eje večina takratnih Slovencev s tem istovetila, verjetno so se bolj istovetili z zgodovinskimi deželami.

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Tole odcepljanje je en bulšit.
Mi se leta 18 nismo od nikogar odcepljali, ampak smo bili vojni plen, ki sta sta si ga razdelili Italija in Srbija.

Tko da lapanje kaj bi blo če bi blo ni glih na mestu, ker nismo mel izbire.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Kasius ima point, sicer malo radikalen ampak ga ima.
Dejstvo je, da je ta slovanizem bil povelicevan s strani komunajzarjev iz polpretekle zgodovine, mi svi braæa...

Tako so nas ucili tudi v OŠ. Ampak meni ne bo nihce tupil, da sem v krvni zlahti z nekim æombetom iz montenegro ali BIH hribov, med menoj in njim ni ene podobnosti.

Jugoslavija je bila itak umetna tvorba nekih psihopatskih idealistov in naše navade ne gredo skupaj z navadami Balkancev, jebiga.
Zato se je zgodila tudi vojna. Če gledas kulturno izrocilo je lahko vsakemu jasno komu smo blizje, ze po narodnih nosah, nacinu gradnje, plesu konec koncev...

Moj priimek je dokazano germanskega izvora in nimam veze z nekimi "Spasojeviæi" s centralne Srbije, ravno tako veliko mojih prijateljev, korenine segajo v Nemcijo, Italijo...

Obmocje Slovenije, ce pustimo ob strani zakonske zveze ex - Yu zakonov, je mix Venetov, Germanov, Obrov, Avarov.

Čefurizem, slovanstvo in le tega povelicevanje je tema zadnjih 70-80 let.

Se strinjam. Jebo pas mater karadordevicem. Ustavili bi se kjer jim je bilo mesto ali pa podjarmili kar so zasedalu. In jebala jovanka tita k se je sel isto zgodbo. Slivenc je hlapec in dekla. Svabi al pa juznjaku.

A ne?
8888 se strinjas?
Pa ostali?

Jebli vas balkanci k nuso kompozicije izgnancev poklal in pobilk psance.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
No, vsaj nismo imeli za idola Hrvata, čeprav naj bi taisti poklali kolk že Srbov? Prav tako se mu nismo klanjali, čeprav je šiptarjem podaril del Srbije, katero so potem itak izgubili, tako kot vse do sedaj. Če pogledamo, smo si zelo podobni, samo da so nekateri riti nastavljali turkom in Hrvatu, drugi pa švabom in lahom!

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
jaz bi tudi reko da nas je Rudolf Maister zajebal ko je osvobajal štajersko in kaj jaz vem še katero deželo.....vglavnem bi blo bolje če bi ostali pod avstrijci....naši tastari bi verjetno najebali, mi bi bli pa čisto navadni avstrijci in se sploh nebi spraševali o kaki sloveniji kr bi živeli v eni izmed boljših držav evrope.....pa ja da nebo spet kiri pameten, grem iz te gnile slovenije....ker tukaj tak ni več prihodnosti s to našo politiko in našimi vrlimi ministri, ki se obnašajo kot da je država njihova last in delamo mi za njih namesto oni za nas, za kar so v bistvu plačani.......jaz grem raje za hlapca avstrijcem, nemcem itd, pa vsaj mam razlog za to oziroma vem zakaj, vi pa kr naprej še bodite hlapci tu, čeprav ne veste zakaj!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.898
113
Spet polno žalitev in pljuvanja po Slovencih. A bo kdo kaj reagiral, a je mogoče Jankoviæ moderator?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pljuvanje. Zakaj ze? A ni v stilu slovenstva?
Zajebal je vse dn fuknjen srbski kralj, ki ne imel pojma o osvajanju. Nikakor pa tega zajeba ni kriv slivenski kmet s 4 leta osnovne sole.

Zdej pa se mal joki. Dej.
Placko place izgubio gace
Zakla baba junicu dade placku guzicu

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Moj star ata je pa prostovoljno za relativno dobro plačilo, delal na neki gradnji, pa ker je bilo doma več otrok, so dobili ,,karte,, ,za sladkor, sol, moko, olje.......ne prej in ne pozneje, do ene 1960, niso živeli tako,

Torej, če te prav razumem, se je tvoj star ata prostovoljno udninjal sovražniku, okupatorju naše dežele in mu s tem še pomagal pri njegovi raboti ??? To, dragi moj, je v vsaki normalni državi nacionalna izdaja in predvidena kazen šus v glavo!

Predvidevam, da si se sam leta 1991 udninjal JLA in ji pomagal utrjevati njene položaje ?!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.898
113
Malce se umiri in globoko dihaj. Vzemi si čas, saj bo minilo. Misli na svoje zdravje.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Čehe, Madžare in Poljake so zjjebali Rusi, nas pa SFRJ

SFRJ ze dolgo ni vec.... stanje pa vedno slabse...

torej vas je nekdo drug "zjebal"
wink-1.gif

Imaš prav, zajebali smo se sami najprej z SHS, nato pa še z YU! Takrat smo pljuvali čez koroške Slovence, ker so se odločili za Avstrijo. Danes sem prepričan, da bi večina iz SLO podpisala za A in ne za YU
Vprašaj danes preostale koroške Slovence kako se imajo v ljubi jim domovini.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.898
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Čehe, Madžare in Poljake so zjjebali Rusi, nas pa SFRJ

SFRJ ze dolgo ni vec.... stanje pa vedno slabse...

torej vas je nekdo drug "zjebal"
wink-1.gif

Imaš prav, zajebali smo se sami najprej z SHS, nato pa še z YU! Takrat smo pljuvali čez koroške Slovence, ker so se odločili za Avstrijo. Danes sem prepričan, da bi večina iz SLO podpisala za A in ne za YU
Vprašaj danes preostale koroške Slovence kako se imajo v ljubi jim domovini.

Izgleda da ti nekaj veš, kar drugi ne?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Malce se umiri in globoko dihaj. Vzemi si čas, saj bo minilo. Misli na svoje zdravje.

Sej ti cmeras ne jaz. Jaz brez custev napisem, teb pa srce poka. Ti bi me rafiral, ker drugega ne zmores. Jokica

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
...
..

Aaa reees, moj tudi! In kaj zdaj to pomeni? Da se lahko poročim z onim republikanskim butlom Trump-om in trdim, tako kot Melania KNAUSS, da sem avstrijec ?? Mi pripada 20% višja plača kot navadnim slovenceljnem in 40% višja, kot južnjakom ???
Večina slovencev je dobila priimke šele v 16. stoletju in ker smo bili pod Avstrijo, je tudi veliko teh priimkov pri nas nemškega izvora (Tišler, Razinger, Šuštar, Hafner, ...), kar pa še ne pomeni, da si nadčlovek, to je German. Bolj verjetno si en zarukan slovan, še kako v sorodstvu s Spasojeviæi, saj konec koncev, tako kot vse tvoje širno sorodstvo, šprehaš enega SLOVANSKIH jezikov imenovanega SLOVENŠČINA.
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
ksz....

ta tema z določenimi forumaši točno pokaže kam spadamo.pa to ni avstrija ali nemčija.
bom pa z veseljem dal celotno temo v google translate pa pokazal kolegu nemcu da vidim kaj poreče
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.898
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Sej ti cmeras ne jaz. Jaz brez custev napisem, teb pa srce poka. Ti bi me rafiral, ker drugega ne zmores. Jokica

Nima smisla!!!
Si pa eden redkih, če ne celo edini, ki pljuva, žali, grozi tukaj sodelujočim. Če bi bil jaz moderator, bi bil Softi že dolgo zgodovina na Alterju. Ker pa je izgleda tebi dovoljeno precej več kot drugim, pa je stanje takšno kot je.

Naj tisti ki zna, naredi anketo o tvojem obnašanju tukaj gor, pa da vidimo kaj si forumaši mislijo glede tvojega obstoja na Alterju