Južnjaki in 'Dežela'

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spet polno žalitev in pljuvanja po Slovencih. A bo kdo kaj reagiral, a je mogoče Jankoviæ moderator?

Glede na nick, moraš biti res en velik slovenec.
roza.gif

Glede na prebrano, o tebi, te ne človek ne more jemati resno

Zakaj?

Ne trudi se z vejicami, ker ti ne uspeva.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Redki ja.

Sam jaz ne razumem teh tvojih sonarodnjakov.
Ce reces juga dobra, ni prav
Ce reces isti svabe ste, ni prav
Ce reces balkanc, ni prav
A bi mogu rect vesolc al kaj

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Za partizane, ja !
srce-1.gif
-srbske komuniste misliš?,........zdaj mi je vse jasno, od kod ti privzgojena mržnja do delovnega slovenskega ljudstva......
Sicer je pa moj star ata tud bil lep čas v partizanih,.....sredi noči so prišli po okoli 50let starega in mu ponudili izbiro, al šus in bajta v plamenih, al da gre zraven,ker rabijo ,,bolničarje,, za nosit ranjence, ampak ranjencev ni nikoli nosil, ampak samo nakradeno meso in klobase od kmetov.........ja tako se je hodilo v partizane in delalo v partizanih, ....terenci so jim rekli, -to so bili ,,specijalci, ki so ponoči izsiljevali in kradli po kmetijah, ker se jim pa ni ljubilo nakradenega prenašat, so rabili ,,bolničarje,,. Nikoli pa niso klobas jedli v četi, ampak je vse končalo v poveljniškem štabu, kjer so pa rabili veliko te hrane, ker so v povprečju prišle na enega, po dve do tri kurbe in zato se je nabralo, kar dosti lačnih ust
evil.gif

Ne vem, al je tvoj partizan pred tabo skrival resnico, al si sam tako pokvarjen?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.894
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spet polno žalitev in pljuvanja po Slovencih. A bo kdo kaj reagiral, a je mogoče Jankoviæ moderator?

Glede na nick, moraš biti res en velik slovenec.
roza.gif

Glede na prebrano, o tebi, te ne človek ne more jemati resno

Zakaj?

Ne trudi se z vejicami, ker ti ne uspeva.

Ti slavist! Spomni se NigelM-a in njegovega pisanja o tebi. Človek te je lepo razkrinkal, da si preprosto DREKAČ!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Aaa, to je tisti super duper uspešen dec?
hysterical-1.gif

Tvoja zadnja obramba je spuščanje na osebni nivo?
roza.gif

Vsaj potrudi se in najdi, kar sem mu odpisal.
priden.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
A pol je deset dnevna vojna pickin dim? Je cse skup farsa?
A tebi nič ne povedo?........potem pa naše vprašaj, , ...sicer si jih pa na demonstracijah videl in slišal njihovo mnenje.
.......sicer pa že pred 20leti, je bilo vsem jasno, samo nismo hoteli verjet,, da ozemlja danes ne zasedeš s puško, ampak ga ekonomsko uničiš in kupiš za drobiž, ki ga prej ukradeš njim,....balkan je pa druga zgodba, tam je pa blo iz ,,navade,,.nacijonalni šport na vsake 50let.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.894
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Aaa, to je tisti super duper uspešen dec?
hysterical-1.gif

Tvoja zadnja obramba je spuščanje na osebni nivo?
roza.gif

Vsaj potrudi se in najdi, kar sem mu odpisal.
priden.gif

Se mi ne da ukvarjati s teboj. Odpisal sem ti samo zato, ker si se spet nekaj obregnil vame in moj nick.
Odjahaj dol v svoj graben in pusti Fadila na miru.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
A pol je deset dnevna vojna pickin dim? Je cse skup farsa?
A tebi nič ne povedo?........potem pa naše vprašaj, , ...sicer si jih pa na demonstracijah videl in slišal njihovo mnenje.
.......sicer pa že pred 20leti, je bilo vsem jasno, samo nismo hoteli verjet,, da ozemlja danes ne zasedeš s puško, ampak ga ekonomsko uničiš in kupiš za drobiž, ki ga prej ukradeš njim,....balkan je pa druga zgodba, tam je pa blo iz ,,navade,,.nacijonalni šport na vsake 50let.

Tore je farsa?
Al sem narobe razumel

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Pri zgodovini si precej capljal zadaj v razredu, ne!? Ja, vojska potrebuje hrano in če jo ni, si jo vzame. Sicer pa verjemi domobranskim pravljicam, če hočeš.
priden.gif

Si nam leta 1991 vsaj kakšno pivo prinesel na fronto ali si po domobransko čepel v kleti in čuval klobase?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Si nam leta 1991 vsaj kakšno pivo prinesel na fronto ali si po domobransko čepel v kleti in čuval klobase?

A ni po domobransko pobegnit čez mejo in se kasneje vrniti kot osvoboditelj?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Velika prevara, da je večina s prvih bojnih vrst danes brezposelnih in na socijalni je dejstvo, da jim krčijo pravice do veteranskega, spet čisto dejstvo in kdor še zaradi novih pogojev ni upravičen do veteranskega in je prisiljen na socijalko, mu bodo enkrat zarubili premoženje-dejstvo,-borcu za domovino boš zaplenil imetje, ker si mu prej odvzel možnost za samostojno preživetje?
...med tem ko tujim nudiš vse, tistim, ki so odklonili državljanstvo, boš celo nagradil z veliko odškodnino,
uf-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
...med tem ko tujim nudiš vse, tistim, ki so odklonili državljanstvo, boš celo nagradil z veliko odškodnino,
uf-1.gif
Ni blema, saj boste vse odškodnine plačali vi, janševiki, ki ste jih tudi povzročili.
evil.gif