Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zelo me mika nakup Jeep Compass, 1,3 PHEV, AWD, vse mi je všeč, me pa skrbijo cene servisov, glede na elektro motorje, je verjetno bolj specifični servis, ima kdo izkušnje z PHEV avtomobili, morda celo z Jeepom??
Hvala za odgovore.
Koliko sem pred letom ali dvema gledal, ko se je kolega zagreval, ki se je potem tudi hitro premisli. Je bil ravno Compass pri vrhu najbol problematičnih sub kompatnih suv in Fiat 500l -Jeep Renegade.
Zelo me mika nakup Jeep Compass, 1,3 PHEV, AWD, vse mi je všeč, me pa skrbijo cene servisov, glede na elektro motorje, je verjetno bolj specifični servis, ima kdo izkušnje z PHEV avtomobili, morda celo z Jeepom??
Hvala za odgovore.
Lahko poiščeš po spletu recenzije. Niso nekaj navdušeni nad njim. Sploh ker je spodaj Fiat (čeprav v primeru zanesljivosti USA Made Jeepa je to lahko dobra stvar). Če rabiš nekaj z AWD pogonom in mirnim spanjem, potem vzemi Suzuki SX4. Alternativno imaš tudi Dacie Duster/Biggster. VAG grupa ima že dražje AWD voze. Imaš tudi KGM (bivši Sang Young) Torres:
Kar gledam je cena tega 40k+, za toliko denarja se tudi pri konkurenci dobi spodobne PHEV, ki so vsaj malo preizkušeni in niso Stelantis grupa. Je pa res da bi sam izpustil potem francosko/japonsko/nisan navezo ki ima podobne kavne mlinčke za PHEV osnove, tako da ostane s 4x4 samo še hyundai/kia pa mogoče kakšen od japoncev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.