Jebemu in Pošta Slovenije

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
No glede postarjev je hudo predvsem, ker je to neperspektiven kader, ki je prisel tja bodisi iz kaksnega prilagojenega programa ali prekvalifikacije mesarja ali cesa podobnega. Jaz sem samo dvakrat dobil obvestilo o posiljki ceprav sem bil doma. Obrnil sem se direkt na posto slovenija in tistega postarja ni vec v nasih krajih.

Vecji problem vidim v hitri posti, tam pa 3/4 kadra niti slovensko ne zna, da o bontonu ne govorim. In pritoziti se nimas nikomur, ker podjetja vodijo jugo gorile. Povecini.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
No glede postarjev je hudo predvsem, ker je to neperspektiven kader, ki je prisel tja bodisi iz kaksnega prilagojenega programa ali prekvalifikacije mesarja ali cesa podobnega. Jaz sem samo dvakrat dobil obvestilo o posiljki ceprav sem bil doma. Obrnil sem se direkt na posto slovenija in tistega postarja ni vec v nasih krajih.

Vecji problem vidim v hitri posti, tam pa 3/4 kadra niti slovensko ne zna, da o bontonu ne govorim. In pritoziti se nimas nikomur, ker podjetja vodijo jugo gorile. Povecini.
Glavno, da si ti oh in sploh..posebej v slovnici
bonk.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, seveda, se opravičujem, bila je hitra pošta. Če bi se spomnil, bi jo sigurno imenoval. Je bila pa pošiljka iz Poljske. V glavnem, sem bil kar malce razočaran in jezen, po drugi strani pa vesel , da sem sploh dobil ta paket ( avto del), da sem lahko hitro vgradil.
rolleyes-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
@Avtor: Vrjetno je bilo to priporočeno? Če ni bilo, pač, nemoreš nič. Tud dokazu boš bolj težko, da si dobil šele te dni...
@ ostali z dragimi stvarmi in paketi: Paket se glasi na vaše ime. Če niste podpisali, preprosto napišite reklamacijo in gnjavite pošto. Vsaka pošiljka ima zavarovane pakete do zneska 420€. Pejte na pošto, rečte, da je bilo poslano in da pošiljke še niste dobili.
Ko bodo šli preverjati podpisnika (ker pač oni so dostavili; govorim za Ynos-a), reči, da to ni tvoj podpis in terjaš pošto za nastalo škodo.

Za unga druzga, k je dobil samo paket; če ti pošiljatel ni poslal tako, da zadevo podpišeš, je on sam kriv. Če pa je, pa ti je poštar zadevo vseeno samo dostavil, brez da bi podpisal, narediš isto, kot sem Ynosu reku.

Verjemite, zadeva se lahko v zelo kratkem času popravi. Govorim iz prve roke
wink-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Precej se mesa posto in ostale dostavne firme. Da bi ti postar od PS pustil paket kar nekje skoraj ne verjamem.

Me pa zanima, ce ob narocilu, ko dostavlja dhl/ups itd navedete telefonsko? Se cisto vedno so me poklicali in smo se dogovorili, da se je dostavilo tja, kjer je kdo lahko prevzel.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem imel tudi sceno s priporočenim. Ni pustil obvestila. Po 10 dneh sem zagnjavil pošiljatelja, na koncu se je izkazalo da je pošiljka čakala na pošti...
@all smo se še v Trebnem pritožili čez poštarja in je ta potem nekaj grozil nazaj. Nikakor ne bi rad koga spravil ob službo po nepotrebnem, po drugi strani pa, če bi sam take počel v službi bi tudi bil bivši....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Fantje jaz se moram opravičit poštarju, ker sem ga javno obtožil. Zadeva je bila poslana prek DHL, tako da je verjetno dostavljal DHL Slovenija. Ker načeloma do zdaj nisem mel težave z našim poštarjem, večinoma sta dva, ki redno nosita in sta vredu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sem imel tudi sceno s priporočenim. Ni pustil obvestila. Po 10 dneh sem zagnjavil pošiljatelja, na koncu se je izkazalo da je pošiljka čakala na pošti...
@all smo se še v Trebnem pritožili čez poštarja in je ta potem nekaj grozil nazaj. Nikakor ne bi rad koga spravil ob službo po nepotrebnem, po drugi strani pa, če bi sam take počel v službi bi tudi bil bivši....

Glede na število problemov s poštarji, si pomislil, da je problem v tebi?
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni je danes poštar paket, vreden sicer samo 30 eurov, pustil pred vrati... Zdaj pa ne vem, dva sma bila doma, pa nisma slišala zvonca, pa tud pes ponavadi začne lajat, ko kdo pozvoni...
Verjetno je bil AirMail
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nisem v državni firmi v službi da bi si sam smel privoščiti tak odnos... Torej pričakujem tudi od drugih
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Saj vem da je poštarska zaguljena, razumem da nosi poštar glavo naprodaj ko prečka cesto po kateri je vseskozi gost promet. In glede na to, da imamo še en vhod iz nasprotne strani, iz ulice ki je popolnoma neprometna, je taisti poštar vseskozi omenjal če lahko prestavimo nabiralnik za dostavo na tisti vhod. In sem namestil še en nabiralnik ter se kakorkoli že dogovoril, da lahko pošto pusti tudi tam. In sedaj taisti poštar noče upirabljati tega nabiralnika češ da mu zmeša sistem! Pa najbolj je 'prosjačil' za to varijanto.
Evo, tega ne razumem. Sedaj pa pride čez cesto če ima položnice ali če ga čakam ob vratih (se ne more 'prešvercati').

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Po mojem bo za vse najbolje, da si zrihtaš na pošti predal.
Poštarju ne bo treba tvegat življenja zaradi tvojih reklam in položnic, ti boš pa vedno vedel, kje in kdaj je tvoja pošta.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Malo off:
Si ti drugače ok? V glavi vse pošlihtano? Alkohol? Droge? Nočem biti žaljiv, ampak če napišeš dva skoraj identična posta nekaj ni v redu s tabo.
crazy1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem kul, ravno po treningu. Mogoče je pa čas da se poslovim... Suviše sam star da se muešam u ove stvari...
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Načeloma nimam nič proti njim (vam), beri vse. Mi pa gre na organ tole samovoljno obnašanje.
Poišči oddajo na Planet TV o tovornem prometu skozi Vodice. Tam je posnet tudi dotični poštar in moj nabiralnik
smile-1.gif