Jebemu in Pošta Slovenije

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
ksz

kaj je s pošto zadnje tri mesece?
Hodi pošta (navadna kuverta in znamka) iz a kraja v b kraje tudi 8 delovnih dni.
Pa poslano iz 4 različnih pošt (radovljica, jesenice, ljubljana, maribor)

Aja pa danes sem dobil pošto s čestitko za velikonočne praznike
bonk.gif
p.s. naslov je bil naprintan na nalepko.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Domneva,, da se avtor pritožuje ker je prejel zaostalo voščilo?
Hanzi, najprej je še pust, potem Velika noč.... Temu sledijo tudi v štacunah. Ah, pa valentinovo sem spustil...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kaj naj ti rečem? Nekdo je že prilimal zgoraj, kakšni so rezultati testov rokov dostave, tako da tole ni ravno zelo verjetno. Pa ne bom rekel, da lažeš. Sem pa naprimer danes imel primer, ko so na pošto x poslali paket za naslovnika, ki stanuje v kraju y. Ulica ok, kraj pa napačen. S tem, da sta v dostavnem okraju pošte x kar dve ulici z istim imenom. Poštarja sta dvakrat dostavljala paket (dopoldne in popoldne) na ta dva naslova, pa seveda nobeden ni bil pravi. Ko je šel paket med Neznane, sem ga slučajno opazil in tudi slučajno poznal osebo, ki ji je bil paket namenjen. Za dobro voljo naslovnika sem poskrbel s tem, da sem se potrudil najti telefonsko številko, jo poklicati, pojasniti zadevo, poskrbeti za birokracijo, založiti denar za odkupnino
shocked-1.gif
in dostaviti paket na pravi naslov v mojem prostem času. Stranka mi je bila zelo, zelo hvaležna, priznam, za nagrado sem dobil tudi šilce domačega, itak nisem bil več v službi, toda občutek, da sem nekoga osrečil je zmaga. Pa čeprav nisem ravno postopal v skladu s Poštnimi pravili....

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Domneva,, da se avtor pritožuje ker je prejel zaostalo voščilo?
Hanzi, najprej je še pust, potem Velika noč.... Temu sledijo tudi v štacunah. Ah, pa valentinovo sem spustil...

Ja zaostala pošta...poleti bom verjetno dobil voščilo za božič in novo leto 2014 s takim tempom pošte
bonk.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.845
1.695
113
Iskajoč brata
Pri meni se je isto naredilo. Pisemsko pošto je poštar pustil pod nabiralnikom, ker ni šla noter. Sem se pozanimal na pošto, so mi dejali, da če ne gre v nabiralnik, ali pozvonit in ti dati v roko, ali pustiti obvestilo. Nikakor ne pustiti pod nabiralnikom.

Najbolj se mi je zamerila pošta z njihovimi cenami dostave iz internetnih trgovin. 10g stvar, naročeno v SLO plačano preko paypal-a, poštnina 4€.
uf-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Res se opravičujem, ampak ne morem drugače reči kot da ste navadne budale!!!
Pošta se ti je zamerila, ker plačuješ poštnino xxx evrov!?
uf-1.gif

Da pa pomisliš na to, da je v ceni poštnine skrita višja cena artikla pa ne?
crazy1.gif

Človek, prodajalec ti lahko izdelek proda za minimalno ceno, nabije ti pa stroške poštnine, ki pa sploh niso prihodek pošte, ampak prodajalca! In te pride stvar dražja kot drugod, kriva pa je pošta. Potem pa so še tukaj razni stroški pakiranja itd. Pa kdo mislite da s tem zasluži? Pošta? Wrong!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.426
2.780
113
Izkoriscam temo za eno postarsko vprasanje.

Nekomu na drugem koncu SI bi rad poslal spargle. Pa sem mislil popoldan jih nabrat do 19.00 dat na posto v paketu, in domnevam, da bi naslednji dan bili na cilju. Kaksno skatlo? A mora biti od Poste? Pac nisem ze dolgo nic posiljal.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, to bo čisto ok!
zmaga.gif
Sicer je rok prenosa tri dni, ampak v večini primerov je pošiljka dostavljena naslednji delovni dan. Škatla je lahko kakršnakoli, na primer od čevljev je zelo primerna. Lahko pa pošlješ tudi priporočeno, da bo ziher naslednji dan, ni veliko dražje.

tony

Guru
23. jul 2007
9.780
1.556
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kaj naj ti rečem? Nekdo je že prilimal zgoraj, kakšni so rezultati testov rokov dostave, tako da tole ni ravno zelo verjetno. Pa ne bom rekel, da lažeš. Sem pa naprimer danes imel primer, ko so na pošto x poslali paket za naslovnika, ki stanuje v kraju y. Ulica ok, kraj pa napačen. S tem, da sta v dostavnem okraju pošte x kar dve ulici z istim imenom. Poštarja sta dvakrat dostavljala paket (dopoldne in popoldne) na ta dva naslova, pa seveda nobeden ni bil pravi. Ko je šel paket med Neznane, sem ga slučajno opazil in tudi slučajno poznal osebo, ki ji je bil paket namenjen. Za dobro voljo naslovnika sem poskrbel s tem, da sem se potrudil najti telefonsko številko, jo poklicati, pojasniti zadevo, poskrbeti za birokracijo, založiti denar za odkupnino
shocked-1.gif
in dostaviti paket na pravi naslov v mojem prostem času. Stranka mi je bila zelo, zelo hvaležna, priznam, za nagrado sem dobil tudi šilce domačega, itak nisem bil več v službi, toda občutek, da sem nekoga osrečil je zmaga. Pa čeprav nisem ravno postopal v skladu s Poštnimi pravili....

Vse pohvale
zmaga.gif