Je bolj naravno biti samski ali v zvezi?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Kaj če'b mi čez ene 30 let ponovno zaštartal tole debato
grims-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sedaj imam pa jaz eno vprašanje, ki se mi je porodilo ob branju vaših odgovorov. Ali kdo izmed vas že zapustil hotel Mama??

Že zdavnaj. In?

Zadnje čase opažam, da ženske težje zapustijo ta hotel kakor pa desci. Ženske ponavadi čakajo, da dobijo desca s stanovanjem in se na tak način odselijo (razen, če jih življenje dobesedno prisili v selitev)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Dobro ena tretjina dobrih, mogoče lahko na to računa, pa še tisto se zalomi lahko.

Ostal šrot pa.... ?
sprasujem se.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
najljubša mi je izjava takih samskih žensk, ko rečejo "ne znam kuhat" in se ji to niti ni v interesu naučit.

Ali pa rečejo "kaj čem kuhat samo zase"... ja wtf, zakaj pa ne samo zase? Preklete babe lene!
Od cveta žensk, ki jih poznam bi lahko rekel samo za tri, da kuhajo odlično in bodo dobre gospodinje, vse ostale pa čakajo na nekega princa, ki bo nosil denar, kuhal, pral, bo možat in hkrati nežen, bo toleranten do njenih izpadov in ne bo ljubusumen kadar bo ona iskala pozornost pri drugih descih.

V ženskih glavah je zakoreninjena ideja, da nočejo dobit maminega sinka... imam filing da je maminih sinkov zmeraj manj, in zmeraj več takih žensk, dejansko so one same razvajene punčare, ki se jim je izpod časti naučit "skuhat rižoto" in pobrisat prah.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
najljubša mi je izjava takih samskih žensk, ko rečejo "ne znam kuhat" in se ji to niti ni v interesu naučit.

Ali pa rečejo "kaj čem kuhat samo zase"... ja wtf, zakaj pa ne samo zase? Preklete babe lene!
Od cveta žensk, ki jih poznam bi lahko rekel samo za tri, da kuhajo odlično in bodo dobre gospodinje, vse ostale pa čakajo na nekega princa, ki bo nosil denar, kuhal, pral, bo možat in hkrati nežen, bo toleranten do njenih izpadov in ne bo ljubusumen kadar bo ona iskala pozornost pri drugih descih.

V ženskih glavah je zakoreninjena ideja, da nočejo dobit maminega sinka... imam filing da je maminih sinkov zmeraj manj, in zmeraj več takih žensk, dejansko so one same razvajene punčare, ki se jim je izpod časti naučit "skuhat rižoto" in pobrisat prah.

Egzekli, Ne da rece neznam kuhat ampak je hkrati ponosna na to ,namesto da bi jo bilo sram, vsaj mene bi bilo sram ce nebi znal osnovnih moskih opravil/popravil. Od tebe nic ni, ona je pa zrihtala posodo ko jo je dala v pomivalca!?

Zakoreninjenost je pa tako, en del jih ucijo/"pohabijo" mame ali da jim nosijo v posteljo kosilo(hotel mama, itak da potem nic nezna), ali jih pa ucijo da ti si bos pa dobila princa, k bo kuhal zate, ponavadi ker sama ni karierno uspela ali pa plain feminizem in hoce "pomagat" s pametnimi nasveti svoji hceri.

Vse ostalo je pa zje*al svet/mediji

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ma sej konec koncev ni problem v tem, da NE ZNA počet osnovnih življenjskih opravil. Bolj je problem, ker jim ni v interesu se naučit oziroma jih to sploh ne zanima in počnejo to z odporom.
Sej sem bil tut jst razvajan kot mulc, ampak ko sem se spravil v kuhinjo ali pa pred pralni stroj, sem se imel vsaj interes naučit, odkrivat, skratka ŽIVETI.

Potem pa spoznaš češpljo, ki zna samo zavreti vodo, pri količini riža se pa že zatakne, na koncu pa obupa in si raje kupi sendvič ali pa sadje in jogurt, ker kao skrbi za svojo linijo... linija my ass, samo lenuh babji je. In potem take avše iščejo normalnega desca
13.gif

Evo taka je realnost žensk v starosti 25-35 let. Mogoče je 20% takih, ki dejansko znajo kaj narediti, takih ne morem metati v ta koš.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sma enkrat z znancem ugotavljala ravno to, kakšne ženske poznama, on večinoma take ki si še kakava ne znajo pogreti, jaz večinoma "normalne"... pač odvisno s kom se družiš.....

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ah, traparija je ta klišejski stavek "s kom se družiš"... jaz nimam neke široke stalne družbe kjer bi spoznaval take ženske... moj krog spoznavanja je v glavnem služba, delavnice, hobiji, kolegice mojih kolegic/kolegov, nekajkrat je bil celo alter
smile-1.gif

Tako da se ta tvoja teorija podre, da bi se gibal v taki družbi.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ah vem za 2 alter bejbi, ki znata kuhat fenomenalno, pa tut sicer sta kul punci
zmaga.gif

in ena je še samska, če se ne motim
srce-1.gif

na drugi strani so pa 4 alter bejbe za katere pa težko karkoli rečem. Ajd, recimo da je na Alterju razmerje 50:50
tongue-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pa dobre kerga leta smo mi dons, a bi vi že nehal s temi forami po alterju praskat pa sam jamrat kake smo mi? Dej sebe poglejte najprej pol se pa pritožujte. Matr ej že leta berem ene in iste tipe tle gor k se sam pritožujejo. Če ste tko oh in sploh modeli pa nadte si čistilko, kuharco, ekonomistko, sexy manekenko, filozofinjo, vrtnarko, gradbeno inžinirko itd. vse v enem!!! K jaz tud tazga modela iščem in naj se že jav 1x al pa 2x.

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
v tem kar si ti malo višje naštela, se ti zagotovo ne najdeš niti v eni sami točki. Tko da ti avtomatsko odpadeš. Razen če dodaš še eno kategorijo "zatežena pi*ka".

Jst (en in isti jamrač) sem za razliko od večine žensk sovrstnic že vsaj nekaj malega ustvaril in se ne šlepam na račun drugih.

Če sem jaz lahko nekaj ustvaril in se obenem tudi naučil kuhat, prat, kaj malega pozidat in naredit okoli bajte ali v stanovanju, si organizirat lajf, potem menda ja ne zahtevam preveč, če zna ženska pri mojih letih prav tako za pokazat kakšno kvaliteto (kar pa to ravno ni, da ga zna dobr potegnt in da se zna afnat v lepih cunjah vsa namazana po fasadi). Aja pa to, da se ženska pusti napumpat se tudi ne šteje med neke kvalitete in dosežke v lajfu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ah, traparija je ta klišejski stavek "s kom se družiš"... jaz nimam neke široke stalne družbe kjer bi spoznaval take ženske... moj krog spoznavanja je v glavnem služba, delavnice, hobiji, kolegice mojih kolegic/kolegov, nekajkrat je bil celo alter
smile-1.gif

Tako da se ta tvoja teorija podre, da bi se gibal v taki družbi.

Moj krog spoznavanja ljudi je isti, minus alter...... ampak verjetno imama povsem različni službi in že tu ti spoznavaš povsem drugačne ljudi kot jaz
wink-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Sam definitivno pričakujem od ženske, da zna kuhat, čistit, prat itd. Zakaj? Ker znam to tudi sam in je nek minimum za normalno družinsko življenje, da se oba znava obrnt v bajti (poleg da sva povprečno inteligentna, ekonomsko vsaj polpismena, se znava zafilozoforat itd.). Al misliš, da bo ona skoz hodla vn na kavice, al pa jst po cele dne gledu fuzbal na TV?!?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne, sploh nisem to rekla. V tem se strinjam, da si najdeš kompatibilno osebo. Samo s takim poniževalnim odnosom do žensk, kot ga demonstrirajo nekateri tu gor, sem pa prepričana, da jih ne boste dobili.

majč