Je bolj naravno biti samski ali v zvezi?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Nikomur se praktično ne da za nič potrudit.

Torej, ni dovolj, da hodimo v službo in samo skrbimo zase, ni dovolj, da si sam kuham , perem, likam...Ob vsem tem bi si moral želeti cele dneve gledati ob sebi še eno babo, drugače sem označen za "maminega sinkota, ki se mu nič ne da". "Dati se" očitno pomeni, imeti jeklene živce za ženske muhe.

Kaj vam ženskam spet ni prav. Zdaj ste emancipirane, pa še vedno težite, kje so "dedci po vaši meri". Zadnjih 10 let ste sporočale, da moških v bistvu ne rabite in kako vam je lepo brez nas. Ne boš verjela, nam je tudi brez vas.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Takole bom rekla, velja za oba spola.
Predvsem to pa tečni tisti osebki, ki v svojem podstrešju nimajo pošlihtanih stvari.
Je potrebno ogromno truda vložit, da tobiš kaj nazaj in ne samo pričakovati, kdaj in od kje bo kaj zastonj padlo. Je pa res, da FB in ostalo omogočajo iluzijo, ko se pa srečamo v reali, je pa čisto druga pesem.
rolleyes-1.gif

v reali smo pa ful sramežljivi ja
d055.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Nikomur se praktično ne da za nič potrudit.

Torej, ni dovolj, da hodimo v službo in samo skrbimo zase, ni dovolj, da si sam kuham , perem, likam...Ob vsem tem bi si moral želeti cele dneve gledati ob sebi še eno babo, drugače sem označen za "maminega sinkota, ki se mu nič ne da". "Dati se" očitno pomeni, imeti jeklene živce za ženske muhe.

Kaj vam ženskam spet ni prav. Zdaj ste emancipirane, pa še vedno težite, kje so "dedci po vaši meri". Zadnjih 10 let ste sporočale, da moških v bistvu ne rabite in kako vam je lepo brez nas. Ne boš verjela, nam je tudi brez vas.

Ja kam sem te spet zadela??? Bodi sam, uživaj, super, da znaš prat in kuhat... Če si se našel v mojem opisu je pa to tvoj problem
uf-1.gif

In kje sem zapisala, da meni ni prav??
Ko mački stopiš na žulj zamjavka a ne?
Saj ti ni treba gledat tečne babe.... ponavadi si zbiramo partnerje, ki so nam kolikor toliko podobni.
Aja, ti bom nehala odgovarjat, da ne boš spet rekel, da se nekaj vtikam vate in da ne boš potem spet bogi.
grims-1.gif

In prosim, še enkrat preberi kaj sem napisala prav, ker očitno ne razmeš kaj sem napisala, ali rabiš še inštrukcije za to??
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dobro sem prebral. Uporabila si besedo VSI. Če nočeš posploševat, ne uporabljaj besede vsi. prvo mi repliciraš, potem se pa čutiš, da ti jaz repliciram nazaj in me sprašuješ "če si mi stopila na žulj". Kaj si ti od sajkeka žena mogoče? Imata isti blesav način argumentacije ( beri: odstotnost le-te).

Ma svašta, ob forumskih copatarjih je manjkala samo še neka vezana zdolgočasenka, da nam bo pridigala tu gor.

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Oprosti fantek, ti se trenutno obešaš na moje poste, sem ti že rekla, da te bom pustila na miru, očitno je, da ti tega ne zmoreš.
Blesav in žaljiv je tvoj način komunikacije, ker sekaš po vseh, ki ne trobijo v tvoj rog.
Vsak ima pravice do svojega mnenja, pa naj bo še tako trapast v očeh drugega. Pa nisem žena od sajkeka ali bilo katerega drugega člana tukaj na Alterju.
Daj se skuliraj malo, pomaga, diiiiiiiiiiiihaj, dihaj,.....
In ja zaradi tebi in podobnih osebkov ste izgubili še tisto malih članic, ki ste jih imeli. Potem se pa sprašujete zakaj temu tako?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zakaj se mi zdi, da bi se vidva s Kasiusom dobro ujela? Toliko ognja.......
wink-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Hvala, ampak ne hvala. Z otroci se mi ne da ukvarjat
smile-1.gif

Poleg tega pa bljaaaaaaaaaaaaak!!!
13.gif

Njega se nebi z 10 m palco dotaknila
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Point taken.
Očitno, sem kot pitbul, ko nekaj dobim v zobe ne izpustim....
S tem mislim na besedno vojno. Da ne bo nesporazuma.
evil.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Te tecne babe...a si zamenjal krog poznanstev ali so se babe v krogu zamenjale ali so iste samo bolj tecne?
smile-1.gif

Več ali manj iste, vsak let kaka kilca gor pa mal bl zatežena, pa mal bl deca jebat v glavo.

Pa niso to samo moja opažanja

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Tolk kolikor je dons tečnih babv mojem krogu poznanstev jih ni blo še nikol. Vse je šlo pa v [cenzura] zarad mobitela, interneta pa fejsbuka.

Predvsem so razvajene. Razvajene so pa zato, ker za njimi ves čas lazi ogromno potrebnežev. In zato pol mislijo, da so cenetr vesolja in da se mora vse njim podrejat.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Zna bit kaj tud na razvajenosti. Pa preveč cajta imajo nekatere, potem jim grejo pa samo bedarije po glavi. Pa bi še drugim okol sebe življenje rihtale, ne samo pri sebi doma.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Tolk kolikor je dons tečnih babv mojem krogu poznanstev jih ni blo še nikol. Vse je šlo pa v [cenzura] zarad mobitela, interneta pa fejsbuka.

Predvsem so razvajene. Razvajene so pa zato, ker za njimi ves čas lazi ogromno potrebnežev. In zato pol mislijo, da so cenetr vesolja in da se mora vse njim podrejat.

Če misliš da ženske niso, se močno motiš. Samo ne pokažejo vsakemu papku.
smirk-1.gif

S1990

Zelenc'
10. jan 2012
29
0
1
okolica Maribora
Kuhat, prat, likat ipd, ne znajo tiste, ki so prepričane da bodo s svojim videzom dobile princa na belem konju.. Vzgojene so misleč, da nikoli v življenju nebodo rabile mignit s prstom.. Večina teh ima komaj končano srednjo izobrazbo, so pa to tiste ki so skoraj vsak petek in svetek pijane in seveda na slikah vseh lokalov v mestu
smile-1.gif

Žal mame so jih od malega vzgajale, da si bodo našle takšnega, ki bo vse postoril namesto njih (verjetno frustracije mam iz mladosti)..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, če pogledaš razne galerije z "dogodkov" iz raznih "In" lokalov, vidiš v glavnem ena in iste babe gor, ki so take, kot si jih opisal. Starejša kot je taka baba, manjša je verjetnost, da se bo kakšen bogatun poročil z njo, ker res bogatih tipov v Sloveniji niti slučajno ni dovolj za vse te babe. Maresikateri je zapisana usoda večne ljubice, ene se pa tud za denar porivajo okoli.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Babe so razvajene in zhebale so jih mame. Nebos rabla delat, si bos najdla princa, FBji, potrebni tipi ki skoz lezejo okol bab dvigne ego do nebes in se lahko preseravajo in gredo tudi iz zveze lazje ker ve da je vec vredna, seveda da je vec vredna ce pa pride v lokal pa takoj 5 lizunov zraven. Pol so tle se revije in slogani kot "svet je tvoj", reklame "bodi zvezda" bodi nevem kaj, sam sponajo jim ego.

Pol so tle se lastne traume npr: Fotr rad pije ali pijanec, ti moras skratka nehat pit kolkr to ves in znas ker je alergicna na vsako kapljico. Sem mislil da ima vsak svojo sanso se pokazat pa vidim samo traume iz preteklih zvez.

Danes vidim zakaj vedno poslusam o hocem pozitivnega tipa, luc pozitivne energije in podobne jokave scene, ker so taki slabici in imajo glih same s sabo najvecje probleme ki jih prenasajo na tipe.