Jankoviæ na dražbi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
So se že s tisto blagajno nasrali.
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Tegale Q7 bom pa šel licitirat!

veš mogoče kakšni so še dodatni stroški? da avto spravim na cesto? So kje kake finte?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Računaj na nočen obisk "prijateljev", ki te bodo prepričali, da jim boš dal avto.
cool-1.gif

hahaha :D jah o tem tudi razmisljam :D...pa mislim da za teh 7 jurjev nebi smelo bit problema :D

B81

22. jul 2007
37.854
11.083
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Računaj na nočen obisk "prijateljev", ki te bodo prepričali, da jim boš dal avto.
cool-1.gif

Vprašanje če se jim za tak drobiž (za jankote) splača tvegat....sicer pa lahko nekaj C4 nastavi v avto
grin1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ
kaj ve kdo kaj več o teh avotmobilih? kilometri? poškodbe ? ipd?

kak mali jurček vozi te avtomobile? šparal jih verjetno ni ?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Vrhunski avtomobili, saj gre konec koncev za vladajočo elito... In ravno ti sprašuješ take neumnosti...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Vrhunski avtomobili, saj gre konec koncev za vladajočo elito... In ravno ti sprašuješ take neumnosti...

neumnost? kolko kilometrov? kolko poskodb?

daj ce nimas kj povedat raje ne pisi kot da se smesis s takimi debilizmi...al pa ce nimas pravih informacij

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Nisi ujel sarkazma? Sicer pa glede na zurke, ki so jih imeli ne vem ce je avto ravno poliral vsak teden in se kaj dosti sekiral.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Nisi ujel sarkazma? Sicer pa glede na zurke, ki so jih imeli ne vem ce je avto ravno poliral vsak teden in se kaj dosti sekiral.

ma to mi je vseeno :D samo da ni kaj razsut vredu al pa da kaj ne dela...cenitveni zapisnik bi blo fajn dobit...samo ga izvrsitelj nebo dal iz rok...zaradi mene je lahko vsran od znotraj in od zunaj :D...nekak ni blo sarkazma tam polek :D

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

ma to mi je vseeno :D samo da ni kaj razsut vredu al pa da kaj ne dela...cenitveni zapisnik bi blo fajn dobit...samo ga izvrsitelj nebo dal iz rok...zaradi mene je lahko vsran od znotraj in od zunaj :D...nekak ni blo sarkazma tam polek :D
Glede na to, da bi polizal vse, kar PS proizvede, pa čeprav skozi zadnjo luknjo, se tukaj čudim, da sprašuješ po stanju avtov...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Glede na to, da bi polizal vse, kar PS proizvede, pa čeprav skozi zadnjo luknjo, se tukaj čudim, da sprašuješ po stanju avtov...

Malo si me zamenjal z nekom...ocitno. Ker bi res rad vido poste kjer hvalim katerokoli opcijo... Butalec si res

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
LJUBLJANA – Mohamed Gawish, tast Damijana Jankoviæa, sina ljubljanskega župana, je bil deložiran iz prostorov nun uršulink, ker ni plačeval obveznosti in zaradi kaljenja nočnega miru. Očeta Damjanove spremljevalke Ursule je iz prostorov nun deložiral izvršitelj Marijan Hojs, poročajo Finance.

Uršulinke se bavijo z biznisom?
hysterical-1.gif