Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ti pacient, moji starši niso toliko stari. In s temi svojimi bolanimi komentarji, mi ne hodi blizu. Raje si poišči pomoč, ker je očitno da si je potreben.
Ti pacient, moji starši niso toliko stari. In s temi svojimi bolanimi komentarji, mi ne hodi blizu. Raje si poišči pomoč, ker je očitno da si je potreben.
Levi in desni bodo razlagali kako so prepričani v uspeh....na koncu bo mineštra kot vedno.
Ok, levaki so svojga dnarja vredni.....zdej mi pa povej kdo na desni je ta prav, da mu dam glas ?
Nažalost je celo tak, da so nekatere stranke imele jebeno dober plan dela (recimo NSi na predzadnjih volitvah) - pa ga “oseba” več kot očitno ni poznala ali enostavno ni bila sposobna predstaviti in se je raje spustila v demagoško “tržnico” kdo po več od dohodnine vrnil. A v programu so imeli jasno razdelan davčni sistem obdavčevanja plac, kjer bi vsi na koncu imeli več …
✅ Diktatura proletariata | Kaj je to, pomen, koncept in opredelitev. Popoln povzetek. Po marksistični in komunistični teoriji je diktatura proletariata taka situacija v ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.