Jankoviæ na dražbi

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Večina jih raje počaka na 2. dražbo, ker vedo, da bo cena polovico, tretjino ali še manj. .

Pokaži mi eno javno dražbo, kjer je šla cena pod polovico.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Na Hypo leasingu so naredili pravilno odločitev. Tale dolgo se vleče že kar nekaj časa in čo se Jankoviæi lahko prevažali s takšnimi avtomobili okrog, potem denar nekje imajo. Tale dolg Electe je kar velik in prav je da so se začele stvari premikati v pozitivno smer in da se te stvari uredijo, ker pravila veljajo za vse enako in tudkaj Jankoviæi niso izjema!

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Hehe, samo davčni dolg je velikanski. Pravnomočne izvršbe so in elekta še kar nima blokiranih vseh računov...

prava smer

samo za nekatere...
Mi REK obrazcev nismo oddali plačali vse smo imeli po mesecu blokiran račun...

Davčna dvoličnosti ne zna razložiti. Celo več hydria M. ima eno leto 2010 2012 neplačane prispevke za pokojnisko in obvezno zavarovanje, ter davek na plače...

..................

Lej prave smeri ni, to kar se pri nas dogaja je barabija na najvišjem nivoju EU pa nič.......

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.571
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Hehe, samo davčni dolg je velikanski. Pravnomočne izvršbe so in elekta še kar nima blokiranih vseh računov...

prava smer

samo za nekatere...
Saj ni napisal "v pravo smer", ampak "v pozitivno smer".
grims-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zoki že pomaga....samo elekta je adakta.
smirk-1.gif

Ta pomoč gre zdaj čez 5,6 vrsto podjetij in ne šele drugo. Tako zabiti pa spet niso, pač je zdaj kraLJ pod malo večjim nadzorom in so bolj previdni. Prej se je pa v kafiču o tem naglas debatiralo pa se ni nič zgodilo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kar se Hydrie tiče je pa itak vse poden od podna, jaz res ne vem kaj delajo državni organi , take firme je treba takoj zapret,tisti folk kateri bo pristal na cesti je še najmanj. Moraš vedet da ti vsak dan delajo nove dolgove kateri ne bodo nikdar pokriti !

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Mene sam zanima tole...njegovga fotra hvalijo sto na uro kuk je sposoben, kaj vse je iz ljubljane naredu , menda je sedaj ljubljana najlepše mesto na svetu z neizmerno blagijo.....sam....zakaj pa ne pomaga sinkotu ?

Glede na to da se mu kljub vsemu cirkusu, ki ga zganjajo okoli njega ne zgodi nič bi prej rekel da je njegova pomoč sinkotu še kako učinkovita.

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:

Pokaži mi eno javno dražbo, kjer je šla cena pod polovico.

Z lahkoto, evo, moj primer izpred treh let:
Poslovni prostori (200m2 pisarna s skladiščem in ca. 800m2 ograjenega dvorišča-parkirišča), ki so se prodajali za 280k so se na drugi javni dražbi prodali za 110k.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
briga njega za electo...

samo "potopit" na hitro je ne upa zarad javnosti... posli so pa ipak prekanalizirani...

ampak svet kaj dlje od "pedofilov" ne seže... ostali pa prav tako ne...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kar se Hydrie tiče je pa itak vse poden od podna, jaz res ne vem kaj delajo državni organi , take firme je treba takoj zapret,tisti folk kateri bo pristal na cesti je še najmanj. Moraš vedet da ti vsak dan delajo nove dolgove kateri ne bodo nikdar pokriti !

Nasprotujem zapiranju firm ker najbolj naj.bejo delavci. V takih primerih bi prej zagovarjal razlastitev lastnikov in njihovo kazensko in odškodninsko odgovornost.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Čakaj malo, ti lahko nasprotuješ krakoli...

Za Hidrio mam dokomentiram, ne plačujejo prispevko in delavce prepisujejo na pol leta do leto na nove firme...

DOVOLJENJEM DRŽAVE!
Sidikati, vlada, Durs pa NIČ.....

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Ja,pa ekstra verodostojno deluje vse skup tole napisano. Skor tolk ko pisanje slovenskega kralja.