Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
gostinci jokajo, da jim promet upada, jaz pa vas sprašujem, ali vam je res tako pomemben tisti cigaret? kje je vaša skrb za sočloveka?
Odgovarjam ti zgolj zato, da ne boš mislil, da je tvoj miselni zasuk šel neopažen mimo.
Če boš nekoliko pobrskal nazaj, boš ugotovil, da se nikjer ne sklicujem na gostince - reveže in nikoli nisem pozival k nesprejemu in/ali umiku zakona zaradi njihove dobrobiti.
Za razliko od velike večine vas, ki se neumorno sprenevedate, da podpirate zakon predvsem zaradi ubogih kelnerjev in njim podobnih zlorabljenih pasivnih kadilcev ter skrbi za njihovo zdravje.
V bistvu pa vam gre pa le za lastno rit. In v njenem imenu ste pripravljeni požegnati še tako neumne poteze nesposobnih populističnih politikov. Da o simptomatiki tovrstnih zakonov sploh ne govorim...
Tu je catch, ne pa v tem ali smem prižgati čik, ko grem na kavo ali pir. Slednje je banalna malenkost, ki pa se mi zdi zgolj zanimiva iztočnica za podjebavanje tistih, katerih argumenti ne zdržijo trezne presoje. Z zanimanjem namreč opazujem, kako dolgo se bodo oklepali lastnih laži, da jim gre pri vsem skupaj le za zdravje pasivnih kadilcev, ki jim po prihodu domov smrdi pulover, včasih pa, bogobvarji, celo še jakna.
V to kategorijo lahko mirno uvrstiš prav vse moje poste v tej temi.
Resna debata na to temo pa je že davno mimo...
Ave!