Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kako ne?
ja ti pravim da ne. V lokalu se ne sme kadit. O kadilnicah ni ne duha ne sluha...
ker če bi pisalo vsaj za kadilnice, potem bi kadilci imeli neko alternativo...tko nimajo nič...
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kako ne?
Citat:
1.) @burekm: Hkrati ZVCP velja za vse udeležence...prepoved kajenja pa ne. Doma lahko še vedno kadiš. In to predstavlja alternativo lokalom.
Seveda... izgradi si poligon in tam (doma) boš lahko počel karkoli boš hotel. Primerjava je torej 1 - 1.
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@gretzky: že večkrat je bilo povedano (vsaj na mobisuxu), da obstaja veliko drugačnih rešitev, kjer ti ravno tako ne bi smrdel po cigaretih, ko bi odšel iz gostilne.
Je pa žalostno, da se določen slab zakon obdrži zaradi ega tistih, ki so ga predlagali in sprejeli.
In to podpiramo...kaj ne?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
se opravičujem za napačne informacije. jaz sem imel informacije da o kadilnicah ni ne duha ne sluha...
" Podrobnejše pogoje, ki jih mora izpolnjevati kadilnica, določi minister, pristojen za zdravje."
kje pa se te pogoje da dobit?
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Glede državljanske nepokorščine pa sam da je meni bit inšpektor, bi z takšnim nasmeškomtalal kazni.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@gretzky: že večkrat je bilo povedano (vsaj na mobisuxu), da obstaja veliko drugačnih rešitev, kjer ti ravno tako ne bi smrdel po cigaretih, ko bi odšel iz gostilne.
Je pa žalostno, da se določen slab zakon obdrži zaradi ega tistih, ki so ga predlagali in sprejeli.
In to podpiramo...kaj ne?
Ja, ampak takšnih rešitev jaz v praksi nisem zasledil.
Ne, ne strinjam se s tem, da se kakršenkoli zakon obdrži samo zaradi ega predlagateljev. Pa naj bo dober ali slab. Pri meni ne zdrži utemeljitev nečesa samo na osnovi ideje "Tako bo zato, ker sem jaz tako rekel. Jaz imam premoč in zato bom jaz postavljal pravila."
Je pa ta zakon ena izmed zelo redkih stvari, ki jih podpiram pri tej vladi (priznam, da zaradi sebičnih razlogov). Moraš imeti res velika jajca, da sprejmeš tak zakon, ali pa si res velik butec.