aha torej mene ZVCP NE omejuje, gostinca pa zakon o omejevajnu tobacnih izdelov omejuje? a res? oba si zeliva da tega zakona nebi bilo ker bi tako dobila vec strank... nikjer v zakonu pa ne pise da se mu mora promet zmanjsat... saj tudi kadilci lahko kadijo zunaj lokalov ali pa se jim postavijo "akvariji" (kadilnice)... jaz pa moram spostovati omejitev ceprav se mi zna zaradi te omejitve narediti velika gospodarska skoda...
torej?
razumte... zakon je sprejet kakrsn je... ampak da je prometa manj je pa treba pogledat malo bolj globalno... morda malo cene spustit, dobit bolj zanimive kelnarce (morda nekadilke ki ne socustvujejo s kadilci)... pa s kaksnimi party-ji in podobnim privabit ljudi... obrnit logiko...
treba morda stvar predstavit se s druge strani...
ampak najlazje je pa jamrat kako jim je zakon zmanjsal promet...
aja pa se tole: zakaj pa jaz kot lastnik podjetja ne smem dovolit kajenja v mojih prostorih poslovnim partnerjem? a tukaj pa jaz nisem nic oskodovan?
torej?
razumte... zakon je sprejet kakrsn je... ampak da je prometa manj je pa treba pogledat malo bolj globalno... morda malo cene spustit, dobit bolj zanimive kelnarce (morda nekadilke ki ne socustvujejo s kadilci)... pa s kaksnimi party-ji in podobnim privabit ljudi... obrnit logiko...
treba morda stvar predstavit se s druge strani...
ampak najlazje je pa jamrat kako jim je zakon zmanjsal promet...
aja pa se tole: zakaj pa jaz kot lastnik podjetja ne smem dovolit kajenja v mojih prostorih poslovnim partnerjem? a tukaj pa jaz nisem nic oskodovan?