Citat:
Uporabnik Ares pravi:
če mi že repliciraš, bod vsaj toooolk fer, pa preberi kar sem pisal v tej temi. ok?
in ko boš res VSE prebral, potem se pa javi....do takrat pa šššššš....
glede TVOJIH "pravic" da lahko vstopiš v katerikoli lokal pa samo primer: v globala imajo v soboto vstop samo 23+ let...pa vendar po naših zakonih je 18+ polnoletnost...še trdiš da imaš pravico vstopiti kamorkoli?da se ne boš preveč repenčil da jaz ne gledam kdo ima kakšno pravico...
dolžnost nekadilca v prejšnjem zakonu je bila da je kršitev prijavil pristojnim organom - koliko prijav si ti opravil, ker tukaj trdiš da si bil v vsakem lokalu, tudi nekadilskem in povsod so kadilci kadili! Torej, kaj si TI naredil? Si prijavljal? Močno dvomim...samo gobec te je
glede "pravice" o čistem zraku...sedaj smrdi ko svinja po švicu in gostinci so primorani uporabljati razne osvežilce zraka..kdo mi garantira da tisti osvežilci zraka NE povzročajo raka?
hmm se pravi samo kadilci ste se umivali al kako? vsi nekadilci smo pa umazane svinje?
drugač me pa ne moti, če se kdo odloči da bo odpru oz imel lokal izključno za kadilce. pač nebom šu tja. tisto prej, ko je bilo ločeno kadilci, nekadilci je bilo pa prov smešno. ena miza je bla za kadilce, sosednja pa že kar za nekadilce
nevem pa kje si našel da sem bil v vsakem lokalu
v globala pa komot pridm, pa tut če nism 23. še nikol mi ni blo treba kazat osebne, pa čeprov so jo vsem gledal, men niso rekl zanjo