http://www.zurnal24.si/avto/jd-power-zanesljivost-avtomobili-2017-294377
Še renolt je bogši od VW in audija...
no, zdaj imamo dokaz, da reklama za Hyundai laže: Hyundai ni št. 1 v kvalitetiCitat:
Uporabnik Zgaga pravi:
http://www.zurnal24.si/avto/jd-power-zanesljivost-avtomobili-2017-294377
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zakaj? Tu se točno vidi VW hiearhija: audi dobi vse najnovejše in so beta testerji, škoda dobi preverjeno zadevo s par let zamude
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Pozdrav,
Meni je pa fascinantno, da se te raziskave med seboj tako razlikujejo. Če gledaš britanske ali ameriške so (razen nekaj izjem) popolnoma drugače razvrščene znamke. Zdaj pa ne vem ali imajo tako različno metodologijo ali pa so avtomobili za različne države tako hudičevo drugače narejeni. Še najbolj se mi zdi vejetno, da je vse bolj ali manj prirejeno.
Ne nisem German fan daleč od tega
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sam res.....jaz sem se vedno spraševal kako to da ni Dacie... Fiata... Škode... Seata... Renaulta na ameriških raziskavah
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Edini relevanten podatek o kvaliteti vozil bi bil število okvar na prevožene kilometre.
Verjamem da ima Kia v povprečju pol manj okvar glede števila vozil v primerjavi z Audi/BMW, si pa mislim da ima povprečen Audi/BMW 5x več kilometrov za sabo, da ne govorimo o večkrat prevrtenih (tu sem bolj na tekočem z Bmwji)...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Edini relevanten podatek o kvaliteti vozil bi bil število okvar na prevožene kilometre.
Verjamem da ima Kia v povprečju pol manj okvar glede števila vozil v primerjavi z Audi/BMW, si pa mislim da ima povprečen Audi/BMW 5x več kilometrov za sabo, da ne govorimo o večkrat prevrtenih (tu sem bolj na tekočem z Bmwji)...
Frend je bil v Romuniji in se je vozil z dvema taksijema (obe Dacia), obe sta imeli preko 600.000 km....
Ti lahko samo sanjaš, da imajo največ km tvoji Audiji/BMW-ji....