Izpoved enega tridesetletnika drugič.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Miki vsak dan ko sem tukaj mene pelje...
wink-1.gif
Ubogi Mičo
cry12bpy.gif
upam vsaj da nisi prevečkrat tukaj....

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Daj, prosim, razlozi mi zakaj bi bil sofer ubogi? Za vsak dan ko sem v Zurichu dobi okolo 130 frankov zato, da me pelje od hotela do stranke do pisarne do letalisca. Najhuje kar se mu zgodi je, da imam let ob sedmij zjutraj, in da me mora ob sestih pobrat.

Ves, niso vsi taki kot ti, da jim delo smrdi.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Meni se tudi dozdeva, da sta v sorodu
smile-1.gif

Capl, jaz moram tudi jebene bankirje poslusat kaj hocejo, in koliko manj mora stati. Vsi imamo svoje probleme. Tvoj primarni je ta, da si len kot fuks, in da se znas samo pritozevati.

Kupi eno mecko, pojdi do Uniona ali Leva, reci da vozis za 10% manj kot njihov sedanji taxi in jim das 5% od vsake stranke, pa gremo. Leasing za solidno mecko bo 500 eur, benz bo ene 30 na dan, ostali stroski 20 - 100 EUR naredis pa z dvema
furama na Brnik.

V enem tednu pokrijes operativne stroske ce gres samo 2x na letalisce, v naslednjem tednu pokrijes stroske s.p.-ja, ostalo je pa cisto tvoje.

Ja? Ne? Za 15% profita za 18 mesecev ti dam depozit za avto, prvih 18 mesecev, oz. do poplacila + 10% je pisan name, potem je pa tvoj.

Dve obleki in pet srajc bos dobil v C&A, deodorant pa v mercatorju.

Ampak, neee. Je lazje tarnat.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne govorim o navadnem taksiju - verjamem, da je jeba.

Business Limo servis - S ali 7x0, urejen sofer, cist in opran avto... Je veliko folka, ki bi to mirno placalo, meni se je povecini ogabno z ljubljanskimi taksiji vozit. Meho, ki smrdi po cikih, Galaxy letnik 1994 ki je bil nazadnje spucan leta '99, pa "kam bi seo rad zdaj" komentarji. Pol je pa se uzaljen ko ne dobi napitnine.

Napisi v google Addison Lee, pa bos videl kako mora taxi zgledat.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Jest sem zelo zadovoljen glede na te čase, je marsikaj česar ni bilo 20 let nazaj, takrat je bil lajf tak, da bi se današni otroc zgrožal, sploh na kmetijah.
20 let nazaj smo pobiral po smeteh igrače, kot eni brezdomci, pa hodil v raztrganih-starih-iznucanih hlačah ali puloverju, nobenga telefona, ne računalnika, črno beli tv je bil nekaj posebnega, ....jest sem zadnja generacija k smo živel slabo, nato je šlo samo navzgor, pa naj še kdo danes reče, da je lajf slabši ga enkrat počim po buči.

ti življenje še okusil nisi

Do 30 let mi manjka par let. NIsem 20 letnik, ampak sem odštel prva leta življenja, ker se itak nič ne spomneš.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Glej, če ne bomo jamrali, stavkali, se tožili..... bodo stvari samo se slabše, ker bodo ljudje na vodilnih položajih mislili, da nam gre prelepo in bodo hoteli povečati svoj delež. Zato jaz pravim drugače: jamrajte čimbolj in vsem mater hebite pa bo mogoče res kdaj boljše.
467716-post_slo.gif

Toooo!!!!
zmaga.gif

Drugi ,,tasposobni,, si pa jebite tisto ,ki vas je take pezdete vun zvrgla , pa še tistga ko vas je take usrance pohlevne naredu!!!!
jezen.gif

samo da si ti tako pokončen mož, kot si, pa je...tvoji dosežki so nam zgled, res si pravi kralj Samo ali pa vsaj matija gubec...zdej pa resno...

ti nisi na položaju, da bi lahko pametoval boljšim od sebe, zato se raje umiri, poglej kaj vse si pri svojih letih že dosegel, ob realni evalvaciji, ako si jo zmožen, se boš pa verjetno bridko zjokal...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pa da bi js take presrance okol fural ?
sprasujem se.gif
Jah, potem pa jamraj še naprej.
Jebat ga, če hočeš kaj doseč v življenju, moraš tudi kaj požret. Ko ti bo to jasno, bo tvoj lajf boljši.
pozdrav.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
ti nisi na položaju, da bi lahko pametoval boljšim od sebe, zato se raje umiri, poglej kaj vse si pri svojih letih že dosegel, ob realni evalvaciji, ako si jo zmožen, se boš pa verjetno bridko zjokal...
A pol so naši tranzicijski tajkuni in vladajoča kasta najboljše kar premore Slovenija?
redface-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Jebat ga, če hočeš kaj doseč v življenju, moraš tudi kaj požret.
No pa je vsaj eden priznal ,kako ceno plačujete za dnar ,ki ga v bistvu sploh ne rabite , -požiralec dreka morš bit
ne-ne-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
ne-ne-1.gif
Požreš malo, kasiraš veliko. samo jajca moraš imet. Ti jih zgleda nimaš.

Izvoli dalje jamrat, jaz grem na pir.
smirk-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ooooh, NOW I got it.

Don Capl in Sancho Jado!

Vse jasno. Eno kljuse, en osel in vsaj en mlin na veter, coming up!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
ne-ne-1.gif
Požreš malo, kasiraš veliko. samo jajca moraš imet. Ti jih zgleda nimaš.

Izvoli dalje jamrat, jaz grem na pir.
smirk-1.gif
To niso jajca , veš , to je navadna pogoltnost s katero takile sposobni poskušate kompenzirat pomanjkanje morale in čist navadne človečnosti.
(pa ti ni izpod časti pit pivo ? to je ja delavski šampanjec)
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Saj se ti ni treba. Vsakomur svoje. Moj sistem zame dela, okradel nisem nikogar, dolzan nisem nikomur, "pomagal" mi nihce.

Mi pa gredo na zivce mentalni revcki, ki se znajo samo pritozevati. Ce nisi tip osebe, ki bi si upala sama nekaj narediti zase, potem se s tem cimprej sprijazni.

Ce pa rabis, recimo, dve dokazano delujoci ideji kaj delat z minimalnimi zagonskimi stroski:
1) Naredi spletno stran za dostavo hrane. Zmeni se z vec restavracijami, ti pobiraj narocila, mulci z skuterji naj ti dostavljajo, ti pa pobiraj marzo recimo 2 EUR na dostavo. Ce se zmenis z eno mehisko, dobrim kitajcem, dvema dobrima picerijama/rizote/pasta, enim siushijem in enim burgerjem si ze na dobri poti.
2) Cistilnica / Cevljar, ki pobira in dostavlja
Zjutraj na firmi poberes kar folk s seboj pripelje od doma, 2 dni kasneje pripeljes nazaj in poberes novega

In posebni bonus, samo danes:

Zacni dostavljat casopise, da si pokrijes stroske in nekaj zasluzis, ampak na svoji ruti daj odjemalcem moznost, da ti za 1 EUR stroska dostave narocijo svez kruh, zemlje, pecivo, domace mleko... Zjutraj se ustavis v odprti pekarni, vozil bos itak... Profit!

Bolje?