Citat:
Med pnevmatikami, ki pred letošnjo zimo niso doživele sprememb, je tudi Savina pnevmatika eskimo S3+, ki je na trg prišla pred prejšnjo zimo.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zakaj pa ne? V tesu piše
Citat:
Med pnevmatikami, ki pred letošnjo zimo niso doživele sprememb, je tudi Savina pnevmatika eskimo S3+, ki je na trg prišla pred prejšnjo zimo.
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Koliko pridejo različne vremenske lastnosti pri nas do izraza? Po moje je najbolje iskati gumo, ki se dobro obnese na mokri in suhi cesti, seveda pri nizkih temperaturah. Zapade sneg, cesta se prej ali slej spluži. Razen če je nekdo iz extra hribov, kjer nihče ne pluži.
Za Savo piše, da je odlična na suhi cesti, in slabša na mokri in zasneženi. Ceste pa so v zimskem času več ali manj mokre, sneg naplužijo ob robnike, in potem se ta čez dan tali.
Le kaj ti pomaga, da boš pozimi ob mokri cesti lahko šel v ovinek 120 namesto 100, ko pa boš ob prvem snegu zletel s ceste in potem do pomladi šparal za novi avtoCitat:
Uporabnik scorpion pravi:
Koliko pridejo različne vremenske lastnosti pri nas do izraza? Po moje je najbolje iskati gumo, ki se dobro obnese na mokri in suhi cesti, seveda pri nizkih temperaturah. Zapade sneg, cesta se prej ali slej spluži. Razen če je nekdo iz extra hribov, kjer nihče ne pluži.
Za Savo piše, da je odlična na suhi cesti, in slabša na mokri in zasneženi. Ceste pa so v zimskem času več ali manj mokre, sneg naplužijo ob robnike, in potem se ta čez dan tali.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je letos presenetilo merkator da ni še nobene akcije?
Cenika pa nobenega.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je letos presenetilo merkator da ni še nobene akcije?
Saj imajo akcijo, traja že kak teden in bo še nekaj cajta, če bodo le zaloge. Zato sem tudi omenil Mercator.