Izkušnje s savo s3+

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Zakaj pa ne? V tesu piše
Citat:
Med pnevmatikami, ki pred letošnjo zimo niso doživele sprememb, je tudi Savina pnevmatika eskimo S3+, ki je na trg prišla pred prejšnjo zimo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.132
113
Ja tudi če ima a ni nek objektiven test najbolj objektivna ocena pred nakupom?

Tu ti lahko vsi povemo da je sava zanič, čeprav vozil je ni pa nihče. Pač tako se okoli govori!
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
V Mercatorju imaš recimo po naraščajoči kakovosti / ceni:
Sava, Fulda, GY.

Če ne trzneš pri cenovni razliki do boljše, vzemi boljšo. Če te stisne pri srcu, vzemi slabšo.

Peljala se boš pa z vsemi. Simpl as that
smile-1.gif

edit: še 1x boš morala popravit naslov
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.312
113
Jaz imam z Eskimo S3+ zelo dobre izkušnje. Kupil sem jih lanskega oktobra. Verjetno bodo pa tako kot njene predhodnice v letu ali dveh slabe v dežju. Kot nove so v dežju dobre.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj je, lani je praktično nikjer niso imeli-oz. se je prodajala stara zaloga...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Koliko pridejo različne vremenske lastnosti pri nas do izraza? Po moje je najbolje iskati gumo, ki se dobro obnese na mokri in suhi cesti, seveda pri nizkih temperaturah. Zapade sneg, cesta se prej ali slej spluži. Razen če je nekdo iz extra hribov, kjer nihče ne pluži.
Za Savo piše, da je odlična na suhi cesti, in slabša na mokri in zasneženi. Ceste pa so v zimskem času več ali manj mokre, sneg naplužijo ob robnike, in potem se ta čez dan tali.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Koliko pridejo različne vremenske lastnosti pri nas do izraza? Po moje je najbolje iskati gumo, ki se dobro obnese na mokri in suhi cesti, seveda pri nizkih temperaturah. Zapade sneg, cesta se prej ali slej spluži. Razen če je nekdo iz extra hribov, kjer nihče ne pluži.
Za Savo piše, da je odlična na suhi cesti, in slabša na mokri in zasneženi. Ceste pa so v zimskem času več ali manj mokre, sneg naplužijo ob robnike, in potem se ta čez dan tali.

Si zgrešil odgovor. Zanima me če jih kdo uporablja in kako je zadovoljen, ne pa da naj kupim drugo firmo.
Pač jih dobim ceneje, žal pa imajo samo s3+.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Ja saj v testih pišejo vse lastnosti gum, kako se obnesejo na kakšni podlagi.

S3 (brez plusa, 155/70 R13) sem vozil 4 sezone nazaj, 3 leta, pozimi in poleti. Potem sem avto prodal. Gume so se dobro obnesle tako pozimi kot poleti, seveda pa nisem ne vem kako pretiraval z divjanjem.
Zdaj sem na Goodyearu, sicer dražje, ampak tudi dosti boljše.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Le kaj ti pomaga, da boš pozimi ob mokri cesti lahko šel v ovinek 120 namesto 100, ko pa boš ob prvem snegu zletel s ceste in potem do pomladi šparal za novi avto
confused-1.gif

Zimske gume morajo biti dobre za sneg, brozgo in blato. Za suho ali mokro cesto pa so letne gume.

PS- poleti so luže tekoče, pozimi pa so zaledenele
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Joj ste zateženi.....

Pa uzem te S3+ za 2 leti bodo čist dobre......tok kolker pa povprečen voznik voz avto se pa ne bo poznal razlike

Nismo vsi alter vozniki da bi blo samo najbolše dovolj dobro

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
haha, misliš: Za Savo na travo?
cheer.gif

Avtorici: zagrešila si v nebo vpijoči zločin: s Savo(e), se napiše in nikdar z Savo(e). Te nič ušesa ne bolijo?
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je letos presenetilo merkator da ni še nobene akcije?

Saj imajo akcijo, traja že kak teden in bo še nekaj cajta, če bodo le zaloge. Zato sem tudi omenil Mercator.
1333208-mercator.jpg

Priponke

• 1333208-mercator.jpg
    1333208-mercator.jpg
    94,6 KB · Ogledi: 441

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Nimam nobene potrebe, da bi šel 120 v ovinke. Niti da bi divjal po snegu. Kdor pa seveda nima nič v glavi, ker misli da so gume vse, pa pač zleti s ceste, pa naj bo sneg ali pa suha cesta.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je letos presenetilo merkator da ni še nobene akcije?

Saj imajo akcijo, traja že kak teden in bo še nekaj cajta, če bodo le zaloge. Zato sem tudi omenil Mercator.
Cenika pa nobenega.
Enako v sparu...
bonk.gif