Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če se držiš tega, kar je povedal Southpark, potem je zelo dober kompromis Fulda montero 3.
Potem pa svoje priporočilo preveri v testih, ki si jih prilimal.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če se držiš tega, kar je povedal Southpark, potem je zelo dober kompromis Fulda montero 3.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kdo pa je rekel, da mora bit UG8? Katerakoli s 4*. Cene pa sem primerjal s 55€ za kolikor jih ponujajo vsi po vrsti - Spar, Mercator, Tuš, Petrol... Vsi imajo S3+ v ''veliki akciji''. Za 60€ pa ti dosti boljšo gumo zastonj domov pripeljejo. Razlika = 20€. Veš kakšna je šele razlika med razbitim in nerazbitim avtom?
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Potem pa svoje priporočilo preveri v testih, ki si jih prilimal.
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Valhala, Zakon, kje pa imata v teh testih Savo?
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
A sem jaz mogoče omenjal GY? Obe gumi nista ne vem kaj. Za dobre gume si poglej teste. Kar se tiče cen, pa tudi niso ne vem kakšne razlike. Kdor poceni kupi, 2x kupi. Vsak naj kupuje kar mu paše, ne razumem, pa zakaj potem sploh sprašujejo katere gume, kako ste zadovljni s temi, pa z onimi itd. Jaz osebno zaupam Nemškemu ADAC-u in mi ti testi tudi nekaj pomenijo. Ker pa imamo Slovenceljni, tako dobro znanje o gumah, sploh nimamo zastojev na cestah, ko zapade 5cm snega (cinično). Kolone dolge 10km.Malo se pozanimaj, kakšno stanje je bilo prejšni teden. Pozimi so ceste predvsem mokre in ne zasnežene.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
za 5€ več na gumo sem raje kupil GY 8.
Katera dimenzija in kje?
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Katera dimenzija in kje?