Izgubljen PUK.. :(

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Moja draga je napačno vtipkavala PIN, listka s PUKom pa ne najde. Je na Simobilu, na naročnini, sedaj pa me zanima ali ti na S! centru lahko povedo PUK ali je kartica z vsemi podatki na njej izgubljena in bo treba nabaviti novo?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Moja draga je napačno vtipkavala PIN, listka s PUKom pa ne najde. Je na Simobilu, na naročnini, sedaj pa me zanima ali ti na S! centru lahko povedo PUK ali je kartica z vsemi podatki na njej izgubljena in bo treba nabaviti novo?

https://ecare.simobil.net

ta spletna stran mu ne bo pomagala ker ne more vpisat pin sim kartice ker je pač 3 krat zapored napačno vnesla pin zdej pa rabi PUK da odblokira...če tega ne more tut na tisto stran ne more... če dostopa prek osebnega gesla..
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To imaš prav, ja. Razen, če ima certifikat. Ampak, naj draga pokliče 080 40 40 40 in preveri, kaj se da narediti. Pri sebi naj ima svoje geslo za identifikacijo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
lahko pa se oglasi na enem od prodajnih mest kjer ji bodo ob identifikaciji podali PUK,.. danes so odprte trgovine v prodajnih centrih,.. mercator, spar, supernova in morda še kje,..
b

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne more, ker dobiš potrditveno kodo na telefon, ki pa je zakodiran
smile-1.gif
gre samo v primeru, da ima dostop do njega omogočen preko cerifikata...