Če nastaviš še večjo, se potem spremeni? Kateri telefon?Glede velikosti pisave ne bi rekel da je tako, ker imam nastavljeno na večjo pisava v aplikaciji je pa manjša kot na telefonu.
Če nastaviš še večjo, se potem spremeni? Kateri telefon?Glede velikosti pisave ne bi rekel da je tako, ker imam nastavljeno na večjo pisava v aplikaciji je pa manjša kot na telefonu.
Seveda je vse po GDPR. Imaš opcijo pod "Moj račun". Tam kjer je najbolj logično da je. Je treba včasih malo pogledati
Ok, to je pa ocitno bug. Preverimo jutri.
A lahko das se en screenshot enega listka pac, da vidim kako na veliko imasŠe vedno premajhno, Pixel 4a5G
Imamo v planu dodati, da izdelek ko ga obkljukaš odleti na dno seznama. Bo popravljeno v naslednjih updatih.Sem probal uporabit aplikacijo pri enem nakupu in zame je to da se seznam ne krajša ko kljukaš stvari v trgovini absolutni deal breaker. Ostajam na keep u. kjer stvar odleti na dno seznama, ko jo checkneš. To obnašanje lahko daste tudi v nastavitve, če obstaja kdo na svetu, ki mu skrolanje gor in dol predstavlja nevemkak bolani fetiš.
Predlagam tudi da malo obrnete te sezname, da niso vezano na trgovino. Človek namreč ne dela seznama v stilu "kupil bom kruh v šparu", ampak "Potrebujem kruh". Imel bi torej samo en seznam, tiste kupone, popuste in kartice bi potem pač samo ponujali glede na lokacijo kjer se kupec nahaja. To bi morala biti izica.
In še enkrat, največja želja: Omogočite sortiranje artiklov glede na skupino oz. še raje, glede na floor plan trgovine v kateri si. To bi bil res velik korak naprej od keepa.
Račun se izbriše pod moj račun, poscrollaš dol.Js pa tudi še kar ne morem zbrisat računa.
Tudi sam oz moja uporablja keep. To da se seznam krajša je kr nuja.Imamo v planu dodati, da izdelek ko ga obkljukaš odleti na dno seznama. Bo popravljeno v naslednjih updatih.
Največ ljudi si dela seznam ravno za določeno trgovino. Poleg tega imamo na podlagi tega povezane kartice in kupone pod listkom. Drugače bi morali zahtevati še dostop do gpsa, da bi vedeli kje se oseba nahaja. To pa večina uporabnikov ne želi.
Sortiranje izdelkov glede na floor plan trgovine je v planu. Vsekakor v bližnji prihodnosti implementiramo to funkcijo.
To ni zenski nacin, potem ne bi bilo "zanimivo"Tudi sam oz moja uporablja keep. To da se seznam krajša je kr nuja.
Glede floorplana pa ne razumem čisto... Jaz bi rad (ker me to pri moji ženski zelo jezi), da nastavima po vrsti kako so artikli v trgovini in potem vedno, ko hodim po trgovini, kar mečem stvari v voziček. Moja pa to gor pa dol , pa levo pa desno. Pa 100x si že bla v tej trgovini menda veš kje je kaj in kaj si pred pol ure obkljukala)
kosmiči, kruh, jajca, mleko sladkor. Recimo, da je tako zloženo v trgovini in mi je to najbolj optimalna pot.
Vendar ko delaš seznam, ne klikaš po tem vrstnem redu in potem, ko prideš v trgovino imaš na vrhu seznama recimo sladkor, ki je na drugem koncu trgovine...
ne, ker keep tega ne omogoča v trgovino hodiva 1x na teden in ja na žalost je potrebno občasno obiskat 2 trgovini.Prva pripomba. Nujno je omogocit izdelavo genericnega nakupovalnega seznama, da lahko gor pac namecem kar mi pase oz. kaj pac moram kupit (kjerkoli), ne pa da moram izbrati trgovino.
A si ljudje dejansko delate nakupovalne sezname po trgovinah in se pol vozite iz ene v drugo?
Prva pripomba. Nujno je omogocit izdelavo genericnega nakupovalnega seznama, da lahko gor pac namecem kar mi pase oz. kaj pac moram kupit (kjerkoli), ne pa da moram izbrati trgovino.
A si ljudje dejansko delate nakupovalne sezname po trgovinah in se pol vozite iz ene v drugo?
Floor plan je točno to kar bi ti rad. Se pravi pridem v lokalnega špara, pogledam seznam in na začetku be kruh, potem sadje, siri, klobase, meso....Glede floorplana pa ne razumem čisto... Jaz bi rad (ker me to pri moji ženski zelo jezi), da nastavima po vrsti kako so artikli v trgovini in potem vedno, ko hodim po trgovini, kar mečem stvari v voziček. Moja pa to gor pa dol , pa levo pa desno. Pa 100x si že bla v tej trgovini menda veš kje je kaj in kaj si pred pol ure obkljukala)
Si že sam ugotovil da imate očitno bug pa si pozabil .. jaz te opcije nimam.Račun se izbriše pod moj račun, poscrollaš dol.
Lahko imaš, jaz imam tako narejeno z fake mailom.Je možno, da imava z ženo 'iste' vse stvari ne samo deljene listke? Se pravi da ni potrebno vnašati kartic zvestobe 2x in se sinhronizirajo in seveda vse ostale stvari?